LA JOLIE MUSE Tkani Košara Za Pohranu, Reciklirani Papir Uže Bin Organizator Graničnik za Ormare Ladici Ormarića Polica, Komoda, Set od 3 (Pustinja)

LA JOLIE MUSE Tkani Košara Za Pohranu, Reciklirani Papir Uže Bin Organizator Graničnik za Ormare Ladici Ormarića Polica, Komoda,

HRK 62.94

Dostupnost

★ NAMJENU KOŠARA od PRUĆA : naša košara za pohranu vratiti veselje u organizaciju, dajući vam potpunu kreativnu slobodu.Stavite ga u njegovu spavaću sobu, kao moderan, ali praktičan pribor za spavaće sobe, koristite kao košare, police ili organizer za šminkanje na toaletni stol ili čak koristite u dječjem za spremanje igračaka za vaše dijete. ★ 100% PRIRODNI ekološki prihvatljivih MATERIJALA je Izrađen od žute recikliranog papira, ovaj set košara za pohranu je idealan ekološki pratilac, koji je izdržljiv i nema oštrih rubova, što ga čini sigurnijim za upotrebu oko bebe. ★ Prosječna RUČNI rad : 8.7"*5.5"*3.1"; Mali : 7.1"*4.7"*2.8". ★100% ZADOVOLJSTVO : pružamo punu naknadu i povrat, ako postoji bilo koji problem nakon primitka proizvoda.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima