4 Pack Airtag Zaštitna Torbica Silikon je Kompatibilan sa Apple Airtags Utor Držač Torbica, 2021 Novi Vodootporni i Моющийся Airtags Privjesak Bluetooth Finder Torbica za Airtags Tracker (4 Crna)

4 Pack Airtag Zaštitna Torbica Silikon je Kompatibilan sa Apple Airtags Utor Držač Torbica, 2021 Novi Vodootporni i Моющийся Airtags

HRK 20.97

Dostupnost

【Kvalitetne materijale】-Izrađen od visoko-kvalitetne ekološki čista organska silikona, površine osjeća ugodno i mekana, izdržljiva i netoksični. 【Savršen dizajn】-Posebno dizajniran za Bluetooth-tracker Air Tags.Zaštitite svoj uređaj od ogrebotina, udaraca, ozljeda i tako dalje.I on čvrsto se nalaze na vašem Air Tag, tako da nikad ne morate brinuti o tome da se on okrene. 【Slučaj korištenja】 : Torbica dolazi sa карабином.Lako je uklonjen i zamijenjen je na bilo kojem mjestu gdje vam je potrebno popraviti (na primjer, torba, kućni ljubimac, ključ, ruksak, vrijedne stvari i tako Dalje). 【Vez Križem Paket】-4 x zaštitna torbica s kukom(ne uključuje airtag). 【100% jamstvo zadovoljstva】 Mi preuzimamo 100% odgovornosti za sve proizvode, bez rizika u redu, ako imate bilo kakvih dvojbi, prije naručivanja ili niste zadovoljni im na 100% , molim vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.Onda uzmemo na sebe obvezu da će vam pružiti pomoć i dati zadovoljavajuće rješenje. Boja : 4 CRNE.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima