WINDFRD Motocikl Telefon Akcija Skladište Držač za Ducati Panigale V4 V4S 899 959 1299 939(Supersport) Фиксирующее uređaj kontrolirane veličine(srebro)

WINDFRD Motocikl Telefon Akcija Skladište Držač za Ducati Panigale V4 V4S 899 959 1299 939(Supersport) Фиксирующее uređaj kontrolirane

HRK 327.00

Dostupnost

【Custom Made】 Posebno dizajniran i postavljen za Ducati V4/899/959/1199/1299/939(Super Sport), najbolje u kombinaciji sa svojim motociklom od drugih univerzalni držači.Fiksni položaj, nalazi se u sredini ručke, što će vam savršen vid. 【Siguran dizajn】 je Izrađen od aluminijske legure visoke čvrstoće i karbonskih vlakana, sa dizajnom четырехпозиционного dvorca, высокозащищенный držač sigurno drži vaš telefon u željenom položaju. 【Ne zaključajte telefon】Genijalni dizajn čini ga ne samo visoke čvrstoće strukture, ali i ne blokira kamera-telefon, priključak za punjenje ili bilo koji gumb na vašem telefonu. 【Jednostavnost instalacije】Stezni alati uključeni u paket, možete sami instalirati, bez ikakve stručne pomoći.Također možete lako pretvoriti ga u držač za akcijske kamere. 【Rotacije za 360 stupnjeva】Držač telefona pruža punu rotaciju od 360 stupnjeva.Podesite držač prema potrebi kako bi se osigurala optimalna pregled.Prilagođen model Držač telefona i nosač akcijske kamere su posebno dizajnirani za sljedećih modela DUCATI : V4/V2/1199/1299/959/899/939/848. Molimo vas da pažljivo provjerite model prije plaćanja.Mjesto instalacije Mjesto instalacije je na dvije ručica prije замочной скважиной, udaljenost od centra do centra koji je 2 cm ili 2,25 cm, veličina vijaka-M6. Uz navedene modele, drugih modela DUCATI, odgovarajuće veličine i odgovaraju proizvod.Zadržavanje uređaja Ovaj podesivi držač za pričvršćenje telefon pogodan za većinu mobilnih telefona, sigurno drži uređaja na licu mjesta uz pomoć четырехпозиционного dvorca čak i u najtežim uvjetima na cesti.Također možete lako pretvoriti ga u držač za akcijske kamere.Trajnost je osigurana kvalitetna углеродным vlaknima i visoke čvrstoće konstrukcije od legure koja ne samo da stoje duže korištenje, ali i pružiti sigurnost vašeg uređaja, čak i pri vožnji velikim brzinama.Kada ste закрепляете svoj telefon na motociklu uz ovaj pouzdan i trajan pojedinačna držača telefona, odlična удерживающая snaga će držati vaš telefon je upravo tamo gdje vam je potrebno, da li je slušanje glazbe, praćenje vremena ili provjera kartice i lokacije.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima