Torbica za mobilni telefon je Odličan za Huawei P20 Pro Teleća Tekstura Magnetna Kopča Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Držačem i Utora za karticu i Torbicu i фоторамкой (boja : plava)

Torbica za mobilni telefon je Odličan za Huawei P20 Pro Teleća Tekstura Magnetna Kopča Horizontalni Kožna Flip Torbica sa Držačem

HRK 129.60

Dostupnost

Teški slučajevi.Stražnji poklopac mobitela.Futrole za mobilne telefone.Torbica za punjač.100% Visoke kvalitete i dobra cijena Stražnji poklopac telefona je Dobra performanse Ispravna instalacija je važno za uspješno korištenje. Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja.1. Dizajn precizan i točno odgovara za svoj telefon.2. Izrađena od umjetne kože i materijala TPU, on može raditi za dugo vremena. 3. Konstrukcija postolja Flip omogućuje jednostavno pregledavanje horizontalne slike.4. Funkcionalna utora za kartice, stalak ,novčanik i okvir za slike, udoban za korištenje.5. On je adekvatno štiti vaš uređaj od običnih ogrebotina, prljavštine, kidanje i habanje.6. Sve tipke i priključci su jednostavni za korištenje.Napomena : Stvarni proizvod podliježe nazivu modela, model stroja slike samo za referencu učinak.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima