WUQU-STAR Perfect Hair Care Towel,Ručnici,Perfect Hair Care Cap,Dry Hair Towel Prelomi,Bath Tuš Fast Hair Drying Cap (Bež,roza,siva)

WUQU-STAR Perfect Hair Care Towel,Ručnici,Perfect Hair Care Cap,Dry Hair Towel Prelomi,Bath Tuš Fast Hair Drying Cap (Bež,roza,siva)

HRK 38.97

Dostupnost

❤JEDAN set s tri različite boje suhog шапочек za kosu (bež,roza,siva). ❤ZGODAN I PAŽLJIV ASISTENTA : To je kapa za sušenje kose, koji se može koristiti tijekom cijele sezone.Efekt će biti značajniji zimi, pruža dobru duboke zaštitu vaše kose.Nošenje naše kape za suhu kosu može biti topla, суперпоглощающим zaštitnim uređajima od hladnoće i prehlade.Nosio ga učinit će vaša kosa je sjajna i glatka, štiti jastučnica, štiti kožu od vlage i omogućiti vam da se čvrsto i udobno spavati cijelu noć. ❤Ove tri vrste ručnika lako promijeniti.Lako ga možete rasporediti između majke i kćeri.Možete ga zamijeniti svaki dan.To ne bi trebao biti depresivan zbog hladnog vremena, ne može da se osuši na sljedeći dan. ❤On je prijenosan i može se koristiti u bazenima, morskim sportovima i putovanjima. ❤Zimi se također može spriječiti hladno, uzrokovan vlažne kose.A u obliku prirodnog sušenja zaštititi kvalitetu kose, izbjegli oštećivanje kose.Materijal : coral baršun,mikrovlakana Veličina (jedan) : 10*26 cm Težina (jedan) : 85 g/3 oz Stil : ženski stil Kada KORISTITE : obitelj, teretana, putovanja i sl.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima