PRO Učinak Stroj Tetovaže Setovi CNC Aluminijska Skup Tetovaže za Шейдера Brod s Kabela za Držanje Plava Crvena Crna 3 boje (crna) za Profesionalne Umjetnike-Татуировщиков

PRO Učinak Stroj Tetovaže Setovi CNC Aluminijska Skup Tetovaže za Шейдера Brod s Kabela za Držanje Plava Crvena Crna 3 boje (crna)

HRK 269.97

Dostupnost

1.Okvir tetovaže КНК,aluminij je materijal jak ali svjetlo. 2.Stroj tetovaže su vrlo светла i niska vibracija,može raditi стабилизированно dugo vremena bez umorne ruke. 3.Ove rotacijski strojevi koriste kvalitetan motor tetovaže šutnje,brzu brzinu i dobro topline,snažan i tiho. 4.Kabel RCA jedinstvenog dizajna, veza sa strojem tetovaže nije lagan kako bi oštetiti i veza s napajanjem tetovaže odgovara za sve standardne protokole RCA struje tetovaže. 5.Dođite s linijskim RCA ,ručka je od legure ,5 igle, 5 savjete i nekim drugim dodacima,a tetovaža strojevi su prikladni za standardne eagle tetovaže, cijevi tetovaže, olovke tetovaže i standardnih izvora napajanja tetovaže.Rotary skup tetovaža strojevi Karakter proizvoda 1.Okvir tetovaže КНК,aluminij je materijal jak ali svjetlo. 2.Ove rotacijski strojevi koriste kvalitetan motor tetovaže šutnje,brzu brzinu i dobro topline,snažan i tiho. 3.Stroj tetovaže su vrlo светла i niska vibracija,može raditi стабилизированно dugo vremena bez umorne ruke. 4.Kabel RCA jedinstvenog dizajna, veza sa strojem tetovaže nije lagan kako bi oštetiti i veza s napajanjem tetovaže odgovara za sve standardne protokole RCA struje tetovaže. 5.Dođite s linijskim RCA ,ručka je od legure ,5 igle, 5 savjete i nekim drugim dodacima, kao što je prikazano na slici. 6.Ovi strojevi ratary tetovaže su prilagođene za standardne eagle tetovaže, gužve tetovaže, dočepa tetovaže, i standardne struje tetovaže.Vez Križem Paket uključuje : 1 x tetovaže 1 x tetovaže hvat 1 x RCA kabel 5 x igle 5 x savjeti dodatnu opremu, kao što je prikazano na изображенииот TAONE : Naša tvrtka prodaje tetovaže više od 10 godina.Već više od deset godina tvrtka inzistira na provođenju orijentiran na potrošača načelo stalne inovacije, nudeći široku paletu proizvoda kupcima, sudjelovali u prodaju diljem svijeta u više od 30 zemalja.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima