209925 Izravan tvorničkim popravak rezervnih dijelova-Pribora za pametne telefone ležište za SIM karticu i polica za Micro SD karticu za Galaxy S7 Edge / G935(plava) Rezervni dijelovi za mobilne telefone (boja : srebrna)

209925 Izravan tvorničkim popravak rezervnih dijelova-Pribora za pametne telefone ležište za SIM karticu i polica za Micro SD karticu

HRK 226.80

Dostupnost

Kako je samo upućivanje stigao,molimo vas prvo provjerite nalazi li se upućivanje u dobrom stanju, a zatim otvorite ga.Svi rezervni dijelovi smartphone 100% testirani, jedan za drugim, prije slanja,molimo ponovno provjerite prije ugradnje.Ako imate bilo kakvih pitanja ,molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas nakon primitka.Ako naiđete na bilo kakav problem za vrijeme testa, molimo, pošaljite nam sliku da biste je potvrdili.Mi ćemo vam dati nekoliko savjeta.Ladicu za SIM karticu i ležište za Micro SD kartica za Galaxy S7 Edge / G935(plava).Mobitel accessories Mobile telefon accessories High quality smartphone repair accessories Replacement parts for front broken one1. Potpuno novi i high-end ležište za SIM kartica + Micro SD za Samsung Galaxy S7 Edge / G935.2. Ovaj detalj se koristi za zamjenu oštećenog ili izgubljenog ladicu za SIM karticu i Micro SD karticu. 3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima