ZLYPSW 4 kom 3422 mm Namještaj i Ukrasne Petlje Najverovatnije Škrinja Drvena Kutija Ormar Vrata Petlja Ormara, s Vijcima starinski (boja : zlato)

ZLYPSW 4 kom 3422 mm Namještaj i Ukrasne Petlje Najverovatnije Škrinja Drvena Kutija Ormar Vrata Petlja Ormara, s Vijcima starinski

HRK 185.40

Dostupnost

Izdržljiv i jednostavan za instalaciju.Kut rotacije je oko 0°-270°.Lijepa dekorativna petlja.Vrlo pogodna za stare drvene kutije,teških drvenih kutija,шкатулок za nakit,poklon kutije,vinske kutije,kutije za alat,ormara,ormarića i sl. To je idealno oprema za domove,urede,trgovine i sl. Lice : Izdržljiv i jednostavan za instalaciju.Lijepa dekorativna petlja.Vrlo pogodna za stare drvene kutije,teških drvenih kutija,шкатулок za nakit,poklon kutije,vinske kutije,kutije za alat,ormara,ormarića i sl. To je idealno oprema za domove,urede,trgovine i sl. Materijal : железоразмер : 34*22 mm/1,34"*0,87"Kut je oko 0°-270°Boja : srebrna/zlatna Napomena : zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja 1-3 mm pakiranje list : 4 x zglob.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima