POCREATION Dojenje Sjedalo, Dojilje Sjedalo Dojenja Dječja Kolica Poklopac Dječje Njega Poklopac Sve Sezone koristiti za Kolica Navlaka za dojenje Poklopac(siva)

POCREATION Dojenje Sjedalo, Dojilje Sjedalo Dojenja Dječja Kolica Poklopac Dječje Njega Poklopac Sve Sezone koristiti za Kolica Navlaka

HRK 196.50

Dostupnost

Torbica za dječja kolica za zaštitu kože od sunca i vjetra i sl. je Pogodan kako za dječake tako i za djevojčice, prekrasan dar za djecu i majke.Mogu se koristiti za pokriće dojenja, zamotajte bebu, poklopci za kolica i tako dalje.Mekana i prozračna tkanina dizajn, pogodan je za korištenje u bilo koje doba godine.Novost dizajna, многоцветность na raspolaganju, odličan izbor za njegu žena.Značajke : 1. Mogu se koristiti za pokriće dojenja, zamotajte bebu, poklopci za kolica i tako dalje.2. Dizajn novina, multi-dostupne boje, veliki izbor za noursing žena.3. Torbica za dječja kolica za zaštitu kože od sunca i vjetra i tako Dalje 4. Pogodan kako za dječake tako i za djevojčice, prekrasan dar za djecu i majke.5. Mekana i prozračna tkanina dizajn, pogodan za sva godišnja doba korištenje.Parametri : Stanje : 100% Vlasnička Novost Tip proizvoda : Torbica za dojenje Boja : roza, siva, crna, bijela Materijal : poliester Dimenzije : Prosječna veličina Pranje : Preporuča se pranje u hladnoj vodi Dužina : cca. 75 cm / 29,5 cm Širina : cca. 75 cm / 29.5 in.we-text table td.we-text table th,;.we-text table,Upućivanje popis : 1 x dojenje Napomena : Moguća su odstupanja u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.


Ključne značajke

Condition:
100% Brand New
Item Type:
  Breastfeeding Cover
Optional Color:
Pink, Gray, Black, White 
Material:
Polyester 
Size:
Average Size 
Washing:
Cold water washing is suggested 
Length:
Approx. 75cm / 29.5in
Width:
Approx. 75cm / 29.5in
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Breastfeeding Cover :
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

To se sviđa i kupcima