Giantex Kauč na razvlačenje Конвертируемое Spavaš Podesiva stolica-stolica 4-u-1 Multifunkcijski 6-Smjerna Naslon Osmansko Gost Ležaj Sofa Krilo Jastuk Bez montaže (smeđa)

Giantex Kauč na razvlačenje Конвертируемое Spavaš Podesiva stolica-stolica 4-u-1 Multifunkcijski 6-Smjerna Naslon Osmansko Gost Ležaj

HRK 938.67

Dostupnost

????️"Ne treba u skupštini" : kada Otvorite kutiju, otkrit ćete otoman, bez bilo kakve dodatne opreme.Vi samo trebate povući otoman na krevet, kauč fotelja ili kola, kao što vam se sviđa.Ako ne znate kako se izvući iz nabora, molimo vas, pogledajte priručnik.Izvadite otoman i pripremiti za korištenje.Kola : 66" x 34,5 x 27" (D x Š x v) ; Veličina kreveta : 70 x 34,5" x 16" (D x Š x v); Veličina turaka : 34,5 x 26" x 16" (D x Š x v). ????️"Udoban gost krevet s jastukom" : Ovaj kauč na razvlačenje nudi veliku pogodnost za vas, kada vaši prijatelji ostaju preko noći.Sklopivi i ladica dizajn će vam uštedjeti puno prostora za pohranu kreveta.Osim toga, na raspolaganju vam je jastuk.Kada ste dodali gore da to postane jastuka stolice, jastuk može poslužiti i kao lumbalna oslonac.Debljina madraca je 4 inča. ????️"Podesivi naslon za leđa kao što je kauč-stolicu" : Kada želite da ga je radio kao акцентный stolica, njegov naslon može biti glatko podesiti do 6 odredbi otklapanje da se osjećate ugodno.Kutovi nagiba 0°18°36°54°72°90°. ????️"Jaka rama kreveta 2. Skriveni magnet u kutu tkanine za fiksiranje пылезащитного чехла3. Naslon ima 6 odredbe kako bi se zadovoljile vaše svakodnevne aktivnosti; 4. Ispunjen s više od debelom spužvom kako bi se povećala комфорта5. Поясная jastuk kao bonus, joj kapu na munje odvojiva; 6. Čvrst čelični okvir za dugovječnost i стабильности7. Idealan namještaj za male prostore, građevine, stana, ureda, kuće; 8. Dolazi s uputama za razvoj koraka pretvorbe 9. Skupština ne treba da se štedi i vrijeme i energiju.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima