Japan Travel Plug Adapter, Wteske Japanese Power Plug Adapter with USB-A USB-C Quick Charging Ports, USA to Japanese Wall Outlet Adapter for US Japan Philippines (Type A)

Japan Travel Plug Adapter, Wteske Japanese Power Plug Adapter with USB-A USB-C Quick Charging Ports, USA to Japanese Wall Outlet

HRK 82.80

Dostupnost

[SAD u Japan штекерный adapter] - Ovaj tip utikač / utičnica adapter je kompatibilan u većini stranih zemalja, kao što su Amerika, Japan, Kanada, Filipini, Meksiko, Kina, Angvila, Barbados, Djevičanski otoci, Kambodža, Cayman, Kolumbija, Kostarika, Kuba , el Salvador, Guam, Gvatemala, Gvajana, Haiti, Jamajka, Libanon, Liberija, Panama, Peru, Portoriko, Kineski Tajvan, Venezuela i još mnogo toga. [5 in 1 Wall Outlet Extender] - Wteske mini Multi adatper pretvara 1 zidnu utičnicu u 3-zupčasti utičnice i 1 USB-A i 1 USB C punjači lukama.Broji do 3 uređaja ac i 2 USB kabel za punjenje u isto vrijeme bez zaključavanja, što je posao jednostavan i učinkovit. [Port napajanje USB-C] - high-speed punjenje opremljen priključkom dovoda napajanja USB-C i skinuti s izlaznom snagom od 18 W za osiguranje pune brzine punjenja sve telefone i tablete USB-C (uključujući i Phone i i Pad).Za i Phone povežite priključak PD pomoću USB kabela-C-Lightning. [USB-A Quick Charge 3.0 Port] - Punjenje kompatibilne uređaje i do 50% za samo 30 minuta, unatrag kompatibilan s QC 1.0/2.0. Napomena : i Phone nije kompatibilan s QC 3.0, on će raditi kao običan USB punjač za i Phone. [Potreban pribor za cruisere]-Ova električna utičnica je dizajniran sa zaštitom od prenapona, bez punila, što ga čini u potpunosti odobrila za putničke brodove.Kompatibilan s velikim cruise linije - kao što su Carnival, Royal Caribbean Princess, Disney i dr.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima