Slatka Torbica za Airpods, Bob Čaj Krava 3D Crtani film je Smiješan Lik Kawai Slatka Torbica za Airpod, Mekana Silikonska Torbica za Airpods 1/2 Брелоком za žene i Djevojčice Djecu Osoba (3 Pakiranje Krava+avokado+Odličan Piletina)

Slatka Torbica za Airpods, Bob Čaj Krava 3D Crtani film je Smiješan Lik Kawai Slatka Torbica za Airpod, Mekana Silikonska Torbica

HRK 32.97

Dostupnost

【Kompatibilnost】Ova zaštitna torbica posebno dizajniran za punjač poklopac Airpod 1/2, koristeći pravi stroj Apple Airpod 1/2 s press-oblik, savršena kompatibilnost s Airpod 1/2. 【Lijepu utakmicu】Slatka zaštitna torbica posebno dizajniran za Airpod.Slatka 3 D crtani film kawai anime Lik je namijenjen za žene i djevojčice.To nije samo slučaj za Airpod, ali i vaš najveći modni par. 【Сверхвысокий elastični silikonski materijal】Zaštitna torbica Airpod je izrađen od visoko-kvalitetne silikonske materijala koji je na dodir glatka i posebno izdržljiva.Potpuno zamotan dizajn.Sprječavanje slučajnih padova i ogrebotina. 【Udoban punjenje】Koristite Apple Airpod 1/2 pravi stroj odgovara obliku, i točniji punjači rupe rezerviran, podržavajući žičane punjenja. 【Kvalitetne usluge】Ćete dobiti torbica kawaii Airpod*3, sačmarica*3. Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima molimo vas kontaktirajte nas na e-mail odmah, mi smo odlučili da ih u što kraćem roku i da vam omogući zadovoljavajuće rješenje!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima