Hairland za Airpod 2/1 Silikonska Torbica, Mekan Zaštitni Crtani film Moda Dopadljiv Dizajn Air Pods Poklopac Kože Dječaci Djevojčice Cool Zabava Zabava Pribor Za slušalice, Punjači Sjedalo za AirPods (zelena+Crna kamera)

Hairland za Airpod 2/1 Silikonska Torbica, Mekan Zaštitni Crtani film Moda Dopadljiv Dizajn Air Pods Poklopac Kože Dječaci Djevojčice

HRK 29.97

Dostupnost

[Ekskluzivni dizajn] u Potpunosti je kompatibilan s Air Pods 1. generacije i Air Pods 2. generacije, savršen za punjenje poklopac Air Pods i zadovoljava visoke standarde kvalitete.Šarmantna, vesela šik i kreativni dizajn, kao i jedinstven i elegantan izgled čine Air Pods šarenim. [Kvalitetan silicij] je Izrađen od visoko-kvalitetne i višekratnu upotrebu silikonske gume, on ima dobru elastičnost, otpornost na kidanje, nije lako deformiraju i može biti izbrisani. [Funkcija] osim ukrasite svoje Air Pods, ona također pruža snažnu zaštitu vaših Air Pods i pruža odličnu amortizaciju od pada s dobrom elastičnošću.Zaštićen od prašine i otisaka prstiju, držite Air Pods čist, kao nove. [Pribor] Priloženi snap vrlo je pogodan za ljude koji idu na ulicu.Koristite dizajnirano za objesiti Air Pods na ruksak ili remen.Možete ga nositi sa sobom tijekom putovanja, jogging, fitness i drugih sportova na otvorenom. [Odnosi se ljudi] su Male Air Pods može biti izgubljen.Ova važna i jedinstvena zaštitna ljuska omogućuje vam da pronađete Air Pods na prvi pogled.Idealno za obitelji kao poklon. [Značajke] Ovaj luksuzni dizajn kutija je namijenjena za Air Pods.Dolazi s odvojivim карабином za jednostavnu uporabu.Materijal-visoko kvalitetni i izdržljivi silikon, koji je blag, эластичен i teško deformirane.Zaštitite punjenje torbica Air Pods od slučajnog oštećenja.Jednostavan pristup svim portovima. [Replace] 2 * Silikonska zaštitna torbica Air Pods; 2 * Metalno carabiner (Napomena : slušalice i punjenje torbica u kompletu ne dolaze).


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima