Mobilni Telefon Flip Torbica Za Asus ROG Phone II/ROG Phone 2 ZS660KL Novčanik Torbica od umjetne kože i TPU Torbica za mobilni telefon Uitra-Tanak dizajn Potpuna zaštita šok-dokaz Flip Torbica Torbica ( boja : plava )

Mobilni Telefon Flip Torbica Za Asus ROG Phone II/ROG Phone 2 ZS660KL Novčanik Torbica od umjetne kože i TPU Torbica za mobilni telefon

HRK 45.90

Dostupnost

1. Firma Novost i kvalitetan telefon Flip torbica. 2. Torbica čuva vaš telefon sigurno i zaštićeno je u stilu. 3. Kućište pruža jednostavan pristup svim gumbima, kontrolama i portovima. 4. Punite, bez skidanja torbica.Kompatibilnost : Ovaj jednostavan flip torbica za telefon u stilu novčanik je posebno dizajniran za Asus ROG Phone II/ROG Phone 2 ZS660 KL., nije kompatibilan s bilo kojim drugim modelima telefona.Torbica za telefon Cover Feature : 1.Za Asus ROG Phone II/ROG Phone 2 ZS660 KL flip zaštitna torbica.2.Dokaz prskanje vodom materijal,torbica za novčanik sa zaštitom od ogrebotina i nudi нескользящую, anti-fingerprint teksturu, kako bi ga dobar je u vašim rukama.3.Zaštita kamere, povišena 1 mm biste zaštitili objektiv od ogrebotina.4.Автоматическ-obuzet magnetska završno sustav.5.Interna umivaonik izrađen od PU i TPU,dizajn slučaja flip kožni, s utorom za kartice, može se pretvoriti u podržavajući stalak.6.Precizno rezanje : jednostavan pristup svim priključcima,veliki kapacitet : idite u teretanu i opustite se, kada se počini kupovinu,nosite sa sobom mobilni telefon, kreditnu kartu i džeparac.Da, u pakiranju : 1xdropproof Case.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima