Jusy Case Kompatibilan sa iPhone 12 i iPhone 12 pro Case [6.1] s Rotirajućim prstenom Kickstand & Support Auto-Magnetski nosač, Dvostruka Zaštitna Torbica je Kompatibilan sa iPhone 12 i 12 pro [6.1](crna)

Jusy Case Kompatibilan sa iPhone 12 i iPhone 12 pro Case [6.1] s Rotirajućim prstenom Kickstand & Support Auto-Magnetski nosač, Dvostruka

HRK 23.97

Dostupnost

【KOMPATIBILNOST】Razvijen je Kompatibilan sa Iphone 12 i Iphone12 pro [6.1"], idealna ukrcaj i jednostavan pristup svim priključcima, gumbima, dinamiku i komori. [Ne odgovara za Iphone 12 mini/pro max], Molimo vas, provjerite je li vaš model telefona prije kupnje. 【Višenamjenski stalak】#1 Ugrađena magnetska ploča, koja se može izravno адсорбирована na magnetski auto držač za navigaciju za vrijeme vožnje. #2 Integrirana ring stalak se može okretati za 360°, lako rotirati i postaviti na kućište.pruža vam udobnost pogledajte video i filmove bez ruku sa željenim udobnost i stabilnost. 【Dupli sloj zaštita DIZAJN】Tvrdi PC + blag TPU dva-u-jednom dizajn vas čini da se osjećaju ugodno:#1 Se ne osjećate previše težine za uporabu i jednostavan za instalirati i ukloniti s vašeg Iphone-12. #2 On može pružiti sve oko vojne klase zaštite i amortizacije, zaštitite svoj Iphone pro 12 od padova, ogrebotina i udaraca. 【ZAŠTITA ZASLONA I KAMERE】Reljef okvir (0,08 in) omogućuju vam da stavite torbica za Iphone 12 na ravnu površinu, ne grebanje ekran i kameru. 【30 DANA GARANCIJA POVRATA NOVCA】Tim Jusy nudi 7*24 sata službu za korisnike možete vratiti i dobiti 100% povrat novca u slučaju da kupovina nije zadovoljavajuća zbog bilo kojeg razloga nemate rizika da isprobate, a mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima