Leya-US Senzor otiska prsta Fleksibilan kabel je Kompatibilan za Galaxy J6 (2018) SM-J600F/DS SM-J600G/DS Popravak mobilnog telefona Replacemenet Dijelovi (Boja crna)

Leya-US Senzor otiska prsta Fleksibilan kabel je Kompatibilan za Galaxy J6 (2018) SM-J600F/DS SM-J600G/DS Popravak mobilnog telefona

HRK 47.40

Dostupnost

Odnesite svoj telefon u život,a koristi se za popravak i zamjenu slomljena,oštećenih,neispravnih i jako slomljen telefona.Svaki element je testiran, jedan za drugim, prije odlaska iz postrojenja, kako bi bili sigurni da on može normalno koristiti na vašem uređaju.Molimo vas da pažljivo pročitate naziv proizvoda i model.Različiti modeli proizvoda ne mogu biti kompatibilni.Sve naše detalje provjeravaju prije slanja i rade na 100% .Senzor otiska prsta fleksibilan kabel za Galaxy J6 (2018) SM-J600 F/DS SM-J600 G/DS.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati mene!1. Fleksibilan kabel senzora za otisak prsta za Samsung Galaxy J6 SM-J600 F/DS SM-J600 G/DS. 2. Zamijenite slomljena ili smatra se primjerenim za korištenje predmet novim. 3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja. 4. Preporuča profesionalna ugradnja.Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu vašeg mobilnog telefona/mobilnog telefona koji možete nanijeti tijekom zamjene rezervnih dijelova.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima