Torbica za mobilni telefon CHENZHIQIANG Torbica za telefon s magnetskom kopčom Klasicni Crazy Horse Tekstura Vertikalni Flip Kožna Torbica za Huawei P30, s Držačem i utora za kartice i фоторамкой(crna) (Boja : smeđa)

Torbica za mobilni telefon CHENZHIQIANG Torbica za telefon s magnetskom kopčom Klasicni Crazy Horse Tekstura Vertikalni Flip Kožna

HRK 141.06

Dostupnost

Torbica za punjač.Kožna torbica s gornjim poklopcem.Futrole za mobilne telefone.Zaštitna torbica, zaštićen od ogrebotina. 100% Visoke kvalitete i dobra cijena Stražnji poklopac telefona je Dobra performanse Ispravna instalacija je važno za uspješno korištenje.Molimo vas, ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate bilo kakvih pitanja.1. Jednostavan i lagan, udoban, zgodan za nošenje. 2. Klasicni tekstura i jedinstveni uzorak ,moderan i popularan . 3. Konstrukcija postolja Flip omogućuje jednostavno pregledavanje horizontalne slike. 4. Funkcionalna utora za kartice,novčanik i postolje ,udoban za korištenje . 5. Jednostavan pristup svim portovima i gumbima bez uklanjanja kućišta.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima