1/2 NPT teške uvjete industrijske сажевый filter rang/zamka vode za kompresor обжатых pravaca, 5u s loptu metala (AUTOMATSKI ODVOD)

1/2 NPT teške uvjete industrijske сажевый filter rang/zamka vode za kompresor обжатых pravaca, 5u s loptu metala (AUTOMATSKI ODVOD)

HRK 139.47

Dostupnost

MOLIMO, IMAJTE NA UMU : 1/2" NPT MJERI VANJSKI PROMJER NAVOJA 0.850" U INČIMA. 1/2" NPT, industrijski nazivna heavy duty filter za vodu sa po zidnim nosačem i unutarnjim prekidačem s plovkom iscjedak (AUTOMATSKO PRAŽNJENJE). Maksimalna snaga od 175 funti po kvadratnom inču. Potrošnja 140 CFM.Ovaj uređaj će se ukloniti vlagu, vodu i par vlage iz vaše linije komprimiranog zraka.Filter-zamka za vode je opremljen 5-микронным element za brisanje 95% početne vlage i nečistoća iz linije komprimiranog zraka. Metalna zdjela na 5 oz s vidljivim kontrolno staklo.Automatsko pražnjenje se nalazi na dnu metalne zdjele.Vidljivo kontrolno staklo za promatranje razine vlažnosti na prvi pogled.Zidni nosač i upute za uporabu isporučene.Zamjenski filteri se mogu naći na .ASIN : B06 XDL1 QS6. Zamjena dpf ASIN B06 XDL1 QS6. >> Ovaj сажевый filter / filter-zamka za vode je najekonomičniji izbor za uklanjanje vode i vlage iz vaše linije komprimiranog zraka putem svoje pneumatske alate nizvodno. : : : : Molimo, imajte na umu : : : : Apsolutno Najbolji način za odvajanje vode iz cjevovoda komprimiranog zraka počinje sa samih cjevovoda komprimiranog zraka.Uvijek gurati zrak uspon uspravno, dok je voda u bazenu se prenosi dolje pod utjecajem gravitacije.Obično u nekom slivnik ili kuglasti ventil, koji se povremeno prazni.Vlaga u komprimiranom zraku štetno.Voda oštećuje sustav komprimiranog zraka na nekoliko načina.Kao rezultat toga smanjuje performanse, povećava volumen održavanje i povećanje operativne troškove.Možete minimizirati štetu koja je vlažan zrak može uzrokovati svoj sustav, фильтруя ga.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima