Punjiva električna četkica za zube, Duboko čišćenje Забеливая Малошумная Električna četkica za zube IPX7 vibracije Водоустойчивая s 4 glave četke za odrasle za домочадца(черноты)

Punjiva električna četkica za zube, Duboko čišćenje Забеливая Малошумная Električna četkica za zube IPX7 vibracije Водоустойчивая

HRK 124.17

Dostupnost

Dobar učinak : Električna četkica za zube može da prodire između zuba i liniju desni za odličan čišćenje koji uklanja 100% plak, izbjeljuje zube za dva tjedna i poboljšava zdravlje usne šupljine.Niska razina buke : Super tihi dizajn, četkica za zube ima nižu razinu buke, nego uobičajena četkica za zube, i s novom tehnologijom vibracije ne oštećuje desni, što je idealno za desni i zube.Vodootporan : IPX7 vodootporan dizajn i četkicu za zube možete koristiti za kupanje i tuširanje, ne brinući se o prodora vode u port za punjenje i smanjenje vijeka trajanja baterije. 4 Zupčanika : Punoljetnih električna četkica za zube ima 4 načina za čišćenje, za učinkovito očistiti vaše oralne higijene, bilo kod kuće ili na putu, što je vrlo pogodan i siguran za korištenje.Jednostavna aktivnost : Толковейший način rada memorije, pametna električna četkica za zube može приурочивать 4 minute, i sa jednom tipkom, za početak i prilagodi zupčanika, koji je udoban i jednostavan za korištenje.Značajke : 1. Dobar učinak : Električna četkica za zube može da prodire između zuba i liniju desni za odličan čišćenje koji uklanja 100% plak, izbjeljuje zube za dva tjedna i poboljšava zdravlje usne šupljine.2. Vodootporan : IPX7 vodootporan dizajn i četkicu za zube možete koristiti za kupanje i tuširanje, ne brinući se o prodora vode u port za punjenje i smanjenje vijeka trajanja baterije.3. Jednostavna operacija : prediktivni način rada memorije, pametna električna četkica za zube može sinkronizirati 4 minute, i sa jednom tipkom za pokretanje i podešavanje opreme da je zgodan i jednostavan za korištenje.4. Tihi : Super tihi dizajn, četkica za zube ima nižu razinu buke, nego uobičajena četkica za zube, i s novom tehnologijom vibracije ne oštećuje desni, što je idealno za desni i zube.5. 4 Zupčanika : Punoljetnih električna četkica za zube ima 4 načina za čišćenje, za učinkovito očistiti vaše oralne higijene, bilo kod kuće ili putovati, što je vrlo pogodan i siguran za korištenje.Kako koristiti : 1. Pažljivo umetnite glavu za zube u ljuljanje vratila i ostaviti određeni prostor između glava četke i glavnim tijela, kako rezervirati radni prostor za normalan rad glave četkice.2. Kako bi se spriječilo prskanje pasta za zube, uzmite malu količinu paste za zube za glave četkice prije upotrebe (kao što je pravilo, akustična električna četkica za zube štedi više pasta za zube, nego ruka četkica za zube).3. Potopiti glavu četkom i stavite ga u jo.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima