iQouda Moderan torbica za Samsung Galaxy S10 Torbica Potpun Telo Zaštitna Torbica Whitrout zaslon Zaštitnik za Galaxy S10 2019 izdavanja, 6,1 (crno vlakana)

iQouda Moderan torbica za Samsung Galaxy S10 Torbica Potpun Telo Zaštitna Torbica Whitrout zaslon Zaštitnik za Galaxy S10 2019 izdavanja,

HRK 38.97

Dostupnost

【Fantastična preciznost】Dizajniran za Samsung Galaxy S10, ne odgovara za bilo koji drugi uređaj.Imajte na umu da ovaj slučaj nema zaštitne folije za ekran!. 【360 Military Drop Tested】360 stupnjeva cijelog tijela čvrsta zaštita, otpornost na ogrebotine i Sve tipke i funkcije rade savršeno, kao što su isključivanje zvuka/ power/ volume/ Face ID / bežično punjenje.Sjaj i stilski lijep sjaj bling sparkle Samsung Galaxy S10 case učinit će vaš Samsung Galaxy S10 bolje nego ikad!Savršeno izrezani Idealne ureze za zvučnike, kameru i druge luke, jednostavan pristup svim kontrolama i funkcijama.Povišena rubovi štite ekran i kameru vašeg Samsung Galaxy S10 od ogrebotina.Mekana i fleksibilna torbica od izdržljivog mekog, fleksibilnog materijala TPU i tanak dizajn za amortizaciju i bolje prianjanje s Samsung Galaxy S10. Ovaj sjaj bling Samsung Galaxy S10 case edge je pogodan za mlade, djevojčice i žene.Kako instalirati torbica za Samsung Galaxy S10?1. Torbica za Samsung Galaxy S10 se sastoji od prednjeg okvira i stražnji poklopac.Prvo ih treba podijeliti.Kliknite na donji desni kut prstom, split prednji poklopac i poklopac;2. Očistite ekran naše krpom i otkine unutarnje film na prednjem poklopcu, защелкните prednji poklopac na Samsung Galaxy S10;3. Umetnite stražnji dio kućišta prvo dno, zatim gornji i sve oko sebe.Provjerite jesu li svi rubovi su na pravim mjestima;4. Ako je potrebno, podesite gumb, skinite vanjsku film.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima