YUNM 4 kom. Auto-Gume i Blatobrane Zaliske Gumeni zaštitni lim za Kamioneta Suv Sportske Zaliske Zaliske Sprijeda i Straga Univerzalni (Sportski)

YUNM 4 kom. Auto-Gume i Blatobrane Zaliske Gumeni zaštitni lim za Kamioneta Suv Sportske Zaliske Zaliske Sprijeda i Straga Univerzalni

HRK 110.97

Dostupnost

【Univerzalne stražari Upućivanje uključuje】 : 1 komplet / 4 kom zaliske, torba s винтовыми sidrišta,uputstvo.Savjeti za ugradnju : Potrebno je izbušiti rupe u skladu s tvornički rupama i pravilno ih nositi.(Možete koristiti bilo originalne vijke, ili naše stezaljke). 【Materijal】je Izrađen od visoko-kvalitetne plastike, koja je износостойким, термостойким, niskotemperaturne.Radi sigurno, čak i u teškim uvjetima. 【ORIJENTIRANA NA ZAŠTITU】Osigurati maksimalno pokrivanje i zaštitu guma, umanjuje rizik od ulaska prljavštine, cesta krš i kamenog granulata; drugo, povećanje sportski izgled automobila, što je plus za modifikaciju automobila. 【JEDNOSTAVNA INSTALACIJA】Potrebno je izbušiti rupe za opremu u skladu s onim, gdje su tvorničke rupe, i instalirati ih izravno na njih, možete koristiti postojeće vijke stezaljke, drže brtvilo pumpe kotača, za pričvrstiti ih.Prije kupnje provjerite, da u autu ima mjesta za pričvrsnih vijaka.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima