Igle za Šivanje strojeva,Yotako 60 Kom. Univerzalni Uobičajene Točke Igle,Veličina u 9, 11, 14, 16, 18, Genetika akutna Šivaći stroj Neddles za Singer, Brother, Janome, Varmax (5 boja)

Igle za Šivanje strojeva,Yotako 60 Kom. Univerzalni Uobičajene Točke Igle,Veličina u 9, 11, 14, 16, 18, Genetika akutna Šivaći stroj

HRK 41.97

Dostupnost

[Visoku kvalitetu] namjene igle za šivanje strojevi izrađeni od trajnih legure,izdržljiva i trajna.Oštar vrh igle, i razbiti joj nije lako.Oni će vam uvelike pomoći u svakodnevnom odjevne rad, vez i umjetnički rad. [Jednostavnost u korištenju]Male dizajn u donjem dijelu igala šivaći stroj standardne veličine omogućuje stabilno instalirati ga na šivaći stroj, a oštar vrh igle lako prodire u tkivo i lako preskače uboda. [Dobra kompatibilnost] Ove igle za kućne šivaćih strojeva dolaze sa 5 boja ,što vam omogućava da odaberete pravu veličinu u skladu sa svojim odjeća potrebama ,oni su također prikladni za većinu kućanskih električnih šivaćih strojeva i staromodna šivaćih strojeva ,kao što su Singer, Brother, Janome, White, Elna i većinu kućnih šivaćih strojeva. [Praktične alate]Kompleti igala za šivanje strojeva 60 X X X X X koristan вставщиком eagle ,1 X рыхлителем šavova,1 X mjerna traka,1 X škare,2 X konac se može koristiti za šivanje raznih tkiva,kao što su šifon, koža i traperice. [Široku primjenu] Praktične setovi šivaćih strojeva mogu puno pomoći vam u vašoj odjevnoj rad, vez i umjetnosti upotrebu; Oni su također dobri pokloni za svoje prijatelje i obitelji koji vole šivaći posao.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima