Sunbona Viseće Košare za Otpatke Modni Čvrste (9,06X 7,09X 3,54) Vrata Kuhinjskog Ormara bilo koji otvoreni položaj Smeće Moderan Dizajn Kanta za Smeće u Kuhinji Kućnog Ureda Spavaće sobe Prahu Sobe (bijela)

Sunbona Viseće Košare za Otpatke Modni Čvrste (9,06X 7,09X 3,54) Vrata Kuhinjskog Ormara bilo koji otvoreni položaj Smeće Moderan

HRK 17.97

Dostupnost

【MATERIJAL】 : Plastika bez BPA i klora. 【KOMPAKTAN DIZAJN】 : Moderan kanta za smeće sa modernim dizajnom, koji izgleda odlično i lako se uklapa u uske rupe i ak prostora; Idealna veličina za unutarnje ormara, pod brojila, pod školjkama i drugim malim prostorima. 【KVALITETAN DIZAJN】 : Izrađena od čvrstog čelika sa čvrstim protiv korozije premazom. 【UNAPRIJEDITE SVOJ DEKOR】 : Ovaj kanta za smeće čini izjavu sa svojim elegantnim i jedinstvena dekoracija i bio je dizajniran da poboljša svoj postojeći dekor. 【FUNKCIONALAN Idealan za dom i ured, spavaće sobe, zanatskih soba, берлог i bilo koje druge sobe, koja zahtijeva dekorativne kante za gorivo. _BOS_ Sadržaj paketa : _BOS_ _BOS_ 1 x smeće _BOS_ _BOS_ Imajte na umu : _BOS_ _BOS_ zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od slike. _BOS_ Molim vas, dopustite neke razlike zbog ručnog mjerenja.Hvala za vaše dobro razumijevanje.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima