CHICIRIS Pet Pelena je Pelena Ptica Tkanina, Praktičan Higijenski Piletinu Na Gurmanski Set je Jednostavan za Patke Zamjena za Kućne Pelene(L, pet zvjezdica)

CHICIRIS Pet Pelena je Pelena Ptica Tkanina, Praktičan Higijenski Piletinu Na Gurmanski Set je Jednostavan za Patke Zamjena za Kućne

HRK 211.50

Dostupnost

Prevencija экстравазации : Unutarnji džep dizajniran kako staviti pamučne diskovi, papirnati ručnici i tako dalje, I moguće ju je koristiti nekoliko puta prilikom zamjene.Moderan i lijep Ukras lukom na leđima jednostavan i elegantan, što ga čini ljepšim i za nošenje.Čistoća i higijena : Pobrinite se da je pod u prostoriji je čist i uredan, i ne dozvolite da ptica испражнялась i пачкала paul u bilo koje vrijeme.Kvalificirani materijal : izrađen Je od prozračna i vodootporna tkanina i fin šivanje, lijep i praktičan, i može se ponovno koristiti nakon čišćenja.Širok spektar primjene : može se koristiti pilići, patke i guske, možete izabrati između nekoliko veličina, pogodne za veći broj tijela ptice.Značajke : 1. Kvalificirani materijal : izrađen Je od prozračna i vodootporna tkanina i fin šivanje, lijep i praktičan, i može se ponovno koristiti nakon čišćenja.2. Sprječavanje экстравазации : Unutarnji džep dizajniran kako staviti pamučne diskovi, papirnati ručnici i tako dalje, I moguće ju je koristiti nekoliko puta prilikom zamjene.3. Moderan i lijep Ukras s lukom na leđima jednostavan i elegantan, što ga čini ljepšim i za nošenje.4. Čist i гигиеничный : Pobrinite se da unutarnji paul čist i uredan, i spriječiti pticu od defekacije i zagađenja spola u bilo koje vrijeme.5. Širok spektar upotrebe : kokoši, patke i guske se mogu koristiti, više veličina mogu biti izabrani, pogodan za više tijela ptice. Tip : PET подгузникиматериал : ПолиэстерUses : PET Kokoši, patke, guske Diapersitem Tip : PET pelene Upućivanje popis : 1 x Pelene.


Ključne značajke

Item Type:
Pet Diapers
Material:
Polyester
Uses:
Pet Chickens, Ducks, Goose Diapersitem Type
Package List:
1 x Diapers :

To se sviđa i kupcima