Ultimate Ears MEGABOOM Wireless Bluetooth Mobile Speaker Waterproof and Shockproof Limited Edition (2015) Duboki Sjaj (Ažurirani)

Ultimate Ears MEGABOOM Wireless Bluetooth Mobile Speaker Waterproof and Shockproof Limited Edition (2015) Duboki Sjaj (Ažurirani)

HRK 98.97

Dostupnost

360-stupanjska zvuk sa dubokim bas.Vodootporan (IPX7) oblik grab n' go, koji je sjajan jednostavan—1,93£.Povezivanje s Echo Dot (2. generacije) za hands-free komunikaciju glasom Ultimate Ears MEGABOOM Alexa.Party Up od Ultimate Ears omogućuje povezivanje na bežične mreže za više od 50 zvučnika Ultimate Ears. bežični raspon Bluetooth 100 metara, 20-satna baterija baterija baterija baterija baterija* i ultra-brzi punjenje Micro-USB.Stvarni raspon bežične veze i trajanje baterije će se razlikovati ovisno o načinu korištenja, postavkama i uvjetima okoline.Ovaj rabljeni ili obnovljena je proizvod bio stručno ispitan i testiran, raditi i izgledati kao nova.Kao proizvod postaje dio revitalizirati, svoj cilj za rabljene, obnovljenih proizvoda : Kupac kupuje novi proizvod i vratiti ga ili trguje na noviju ili drugi model.Ovaj proizvod je provjeren i testiran kvalificiranih ponuđača da je radio i izgledao kao nov.Zatim je proizvod koji se prodaje kao ažurirani proizvod .Ako niste zadovoljni s kupnjom, ažurirane proizvodi imaju pravo na zamjenu ili povrat novca u skladu s Ažuriranim jamstvo.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima

808 HEX SL Bežični Zvučnik
  • Newbie

808 HEX SL Bežični Zvučnik

HRK 119.97

808 HEX SL omogućuje vam da uživate rich 360? zvuk putem bežične mreže sa vašeg smartphone ili tablet s podrškom za Bluetooth.Elegantan prijenosni dizajn SL pogodno za dom, ured ili p