Torbe za mobilne telefone Klasicni Crazy Horse Tekstura Vertikalni Flip Kožna torbica za Huawei Mate Pro 30, s Držačem i Utora za kartice i Фоторамкой Torbica za Vrećice (Boja : zlato)

Torbe za mobilne telefone Klasicni Crazy Horse Tekstura Vertikalni Flip Kožna torbica za Huawei Mate Pro 30, s Držačem i Utora za

HRK 29.79

Dostupnost

1. Potpuno novi i kvalitetan. 2. Torbica čuva vaš telefon sigurno i zaštićeno je u stilu. 3. Kućište pruža jednostavan pristup svim gumbima, kontrolama i portovima. 4. Punite, bez skidanja torbica.Klasicni Crazy Horse Tekstura Vertikalni Flip Kožna torbica za Huawei Mate Pro 30, s držačem i utora za kartice i фоторамкой(crna).Dobar slučaj za чехла1. Sažetost : on je samo nastaje i zakrenuti, ostaviti čist i ugodan dojam na sve. 2. Funkcionalni : torbica može dobro odgovarati vašem telefonu i imati veliki značaj za zaštitu vašeg telefona od ogrebotina, udaraca, skliznuti i tako dalje. 3. Povoljno : sve tipke i priključci su dostupni. 4. Prijenosni : ne trebate pucati, nakon što je vaš telefon наденет ga, jer on je prilično tanak i lagan. 5. Trajan : s dobrim performansama i kvalitetnim materijalom, on može raditi za dugo vremena. 6. Ekonomičan : vrlo odgovarajuća cijena je bila postavljena za svaku prigodu.To je dostupan proizvod.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima