COSTWAY Rolling Stool Ergonomski Okretni Podesivi Hidraulični Stolicu za crtanje Salon Masaža Spa s Udobnim Velikim Mekana Sjedala, хромированное metalne baze (white set od 2)

COSTWAY Rolling Stool Ergonomski Okretni Podesivi Hidraulični Stolicu za crtanje Salon Masaža Spa s Udobnim Velikim Mekana Sjedala,

HRK 305.97

Dostupnost

【Retro stil】Ovaj stolica spaja retro i moderan stil, što je idealno za vaš dom, ured, bar, kozmetički salon, masaža ili tattoo salona. 【User-friendly dizajn】Ergonomski sjedalo omogućava vam da se osjećate ugodnije.Kao kromirana rama pojačava izdržljivost i otpornost ovog stolica. 【360 stupnjeva okretni】360 stupnjeva okretni dizajn daje vam ili tvoj gost slobodu kretanja i pogodnost za komunikaciju s drugim u bilo kojem smjeru. 【Podesiva visina】Bočni zračni ručka za jednostavno i sigurno regulira visinu od 18,5" do 24,8". 【Lako kretanje】5 univerzalni valjci za upravljač pruža fleksibilan mobilnost, ići tamo-amo glatko.Ovaj bar stolica je zgodan i privlačan.On je prilično izdržljiva i dugotrajna.Podesiva visina omogućava pomoću pneumatskih sustava biti udobnije za vas. 5 univerzalni valjci za upravljač pružaju savršenu mobilnost.Ergonomija i moderan dizajn baš zgodan kao što je i lijep.Ne ustručavajte se kupiti ga! okretni dizajn na 360 stupnjeva daje vam ili tvoj gost slobodu kretanja i pogodnost za komunikaciju s drugim ljudima u bilo kojem smjeru.Naš stolica spaja retro i moderan stil, što je idealno za vaš dom, ured, bar, kozmetički salon, masaža ili tattoo salona.Bočni zračni ručka za jednostavno i sigurno regulira visinu od 18,5 do 24,8 cm.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima