Nož za rezbarenje s kukom. Alat za izrezivanje žlice, мисок, куксы i čaše - Hander - Osnovna krivulja nož za profesionalne carvers žlice i početnike - by STAMESKY. (Ljevak)

Nož za rezbarenje s kukom. Alat za izrezivanje žlice, мисок, куксы i čaše - Hander - Osnovna krivulja nož za profesionalne carvers

HRK 50.97

Dostupnost

✔️ КРЮЧКОВЫЙ NOŽ (LJEVAK) super za detaljne rezove ili okrugli zdjele.Dizajniran je posebno za rezbarenje žlicom zelenog drveta, rezbarije na šalicu, куксой i sličnim konkavan oblicima.Žlica nit kuka nož dizajniran za izgradnju brze i precizne rezove na svojim projektima rezbarenje. ✔️ NOŽ OD UGLJIČNOG ČELIKA : nož izrađen od visoko-ugljičnog čelika i закалено do odgovarajuće tvrdoće.Krivulje nož za rezanje zdjele заточен i uglađen, tako da možete koristiti nož za rezanje žlice ravno iz kutije.Mi se brinemo o kvalitetu naših alata, dakle, ako trebate bilo kakvu pomoć ili imate bilo kakvih pitanja, naš tim je uvijek spreman pomoći vam i pružiti sve dodatne informacije, koje će vam trebati. ✔️ Vrhunski naših alata je vrlo oštar, što omogućuje rezanje meku drvo.Vrhunski крючковых noževa izdržljiv za rezanje drveta kao što su hrast ili orah.To je oštrica крючкового nož vozi, imamo i правосторонние alata. ✔️ EKOLOŠKI ČIST RUČKA naše žlice i noža je izrađena od punog drva hrasta i obraditi prirodnim laneno ulje.Ručka je bila osmišljena na način da vam omogućiti da imaju dugo razdoblje zgodan drvorezbarskih bez zamora ruku. ✔️ODLIČNA ideja za POKLON za profesionalne carvers na drva ili za početnike, koji samo pokušavaju naučiti raditi s drvetom.Nož za rezbarenje Žlicom (LJEVAK).DIMENZIJE : Radijus kuka noža iznosi 1,5 inča.Dužina oštrice je 2 cm, a ukupna dužina-7 cm.Kuka za rezbarenje je najbolje za rezbarenje drveta ложкам, чашам, чашкам ili za dodavanje zakrivljenih rubova prema vašem projektu rezbarenje.Kvalitetna oštrica naše крючкового nož izrađen od visoko ugljičnog čelika, očarani, očišćen i spreman za uporabu ravno iz kutije.Vrhunski navojni крючкового nož se može koristiti za rezanje drveta kao što su hrast ili orah.Ekološki čista ručkom, izrađen od punog drva hrasta i uređeni prirodnim laneno ulje.Naš dizajn ručke će vam omogućiti da rade duge sate, bez ikakve nelagode.Odlična ideja za poklon za profesionalne carvers na drva ili za početnike, koji samo pokušavaju naučiti raditi s drvetom.Za početnike : Svi naši alati za rezbarenje vrlo oštre, tako da morate biti vrlo oprezni kada radite sa njima.Obavezno koristite ručni zglob, a ne lakat za upravljanje nakriv nožem.Osim toga, molim vas, ne zaboravite ih držati na sigurnoj udaljenosti od djece.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima