SALUTUY Drawing Board, Small Size Flip Book Kit Easy to Use Hand Flip Picture Book for Calligraphy and Painting Animation Industry, Papir, Non-Tkani Tkanina, Etc.

SALUTUY Drawing Board, Small Size Flip Book Kit Easy to Use Hand Flip Picture Book for Calligraphy and Painting Animation Industry,

HRK 120.90

Dostupnost

Polovan u kaligrafije i slikarstva, industriji animacije, papir, non-tkani tkanina, etc.Malih dimenzija, lagan za nošenje i pohranu, jednostavan za korištenje i sa dobrom idejom.Ručno flip-knjižica sa slikama, prikladna za djecu, za crtanje i grafiti.Može se koristiti s led žaruljama, jasniji, pogodna za ljude koji vole ručno crtanje.Stroga kontrola kvalitete i osiguranje kvalitete, visoki stupanj sigurnosti, može se koristiti s mirom uma.Značajke : 1. Koristi se u kaligrafije i slikarstva, oživljavanje industrije, papir, netkanog materijala i tako Dalje 2. Ručno flip-knjižica sa slikama, prikladna za djecu, za crtanje i grafiti.3. Mogu se koristiti s светами LED, više jasne, prikladne za ljude koji vole рисование4. Mala veličina, lako nositi sa sobom i pohraniti, jednostavan za korištenje i s dobrim performansama 5. Stroga kontrola kvalitete i osiguranje kvalitete, visoki faktor sigurnosti, može se koristiti s mirom спокойствиемспецификация : Tip proizvoda : Flip-knjiga Китспецификация : 5 x Ručno oslikane knjige, 4 x Spike , 4 x Kratki nokat , 8 x vijak Upućivanje popis : 5 x Ručno oslikane knjige 4 x Spike 4 x Kratki Nokat 8 x Vijak.


Ključne značajke

Item Type:
Flip Book KitSpecification
Package List:
5 x Hand-Painted Book  :
4 x Spike  :
4 x Short Nail  :
8 x Screw :

To se sviđa i kupcima