VYTENDSG 3 kom Skandinavski Retro Uzorak Losion Dispensers, Dozirajući Boca, Kupatilo Ahat Boja Vrhovima Sapun Dispensers, Genetika Tekuća Smola boca (veličina : 3 kom)

VYTENDSG 3 kom Skandinavski Retro Uzorak Losion Dispensers, Dozirajući Boca, Kupatilo Ahat Boja Vrhovima Sapun Dispensers, Genetika

HRK 144.60

Dostupnost

【RETRO IZGLED】Fin uzoraka i klasične boje agata stvaraju retro atmosferu. 【MATERIJAL SMOLE】Dozator losion od smole ima složeniji i sjajni uzorak, da ga nije lako nositi i lako соскабливать cvijeće.On je bogat bojama i prirodnost, kao i zaštitom okoliša. 【KAO LIJEP POKLON】 3 različite boje agata i istakanje goriva s retro uzorkom-to je kao potreba, tako i estetika.Vrlo su idealni kao poklon za zagrijavanje. 【POGODAN ZA VIŠE SCENARIJA】možete Ga koristiti i kao gel za tuširanje, mjerenja дезинфицирующей tekućine, kuhinjski boce sa sredstvom, boca za višekratnu upotrebu sa losion i dispenzer za sapun za kupatilo. 【3 PAKIRANJE RAZLIČITIH BOJA】 Paket sadrži tri boje agata : plave, crvene i žute, koje se mogu razlikovati razne tekućine i stavite ih u skladu sa scene.Tehničke karakteristike proizvoda : Naziv proizvoda : Dispenzer za лосьонапродукт Materijal : Resin Product Boja : plava, crvena, žuta Veličina proizvoda : 8,2×3,3 cm (visok × promjer)proizvod Težina : 270 g ( jedan dispenzer) Paket uključuje : 1 x Crvena диспенсер1×Plava диспенсер1׎uta диспенсер1. Tar materijal dozator losion od smole ima složeniji i sjajni uzorak, da ga nije lako nositi i lako соскабливать cvijeće.On je bogat bojama i prirodnost, kao i zaštitom okoliša.2. Klasicni Look Exquisite uzoraka i klasične boje agata stvaraju retro atmosferu.3. Pogodan za više scenarija možete Ga koristiti i kao gel za tuširanje, mjerenja дезинфицирующей tekućine, kuhinjski boce sa sredstvom, boca za višekratnu upotrebu sa losion i dispenzer za sapun za kupatilo.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima