Unicorn Emergency Lighting Lights for Vehicles - WA01 (Amber/White) 6 LED Strobe Svjetla for Truck and Cars, IP68 Waterproof, Easy Installation, 360-Degree Rotation Mount (2 Pack)

Unicorn Emergency Lighting Lights for Vehicles - WA01 (Amber/White) 6 LED Strobe Svjetla for Truck and Cars, IP68 Waterproof, Easy

HRK 170.97

Dostupnost

✅ Iznimnu kvalitetu.Naše pokrivala za glavu, izrađeni su na temelju najbolje prakse u zrakoplovne, automobilske industrije i komercijalne industrije.Svaka svjetiljka trajati godinama na niskim zahtevima za održavanjem. ✅ Zaštita od vremenskih nepogoda 24/7. Zahvaljujući vode IP68 ove svjetla podnose 1-satni uranjanje u vodu na dubini do 1 m Vođeni u teškim vremenskim uvjetima, bez brige o dugovječnosti. ✅ Je namijenjen za vašu sigurnost.Svaka svjetiljka je certificiran od strane SAE J595 Class 1 & CA Title 13 Class B. Ostati u sigurnosti u tamne planine тропах ili kada je vidljivost slaba tijekom oluje s bračnim svjetline. ✅ Mali, ali moćan.Njegov kompaktni stas impresivan.On pruža высокоинтенсивный svjetlo koje je idealno za sve vremenske uslove i pogodan je za gotovo sve vrste vozila.Vrlo je svestrana i pouzdan. ✅ Koristite kao mini reflektor.Jednostavne i višestruke mogućnosti ugradnje za ugradnju u bilo koji dio vašeg automobila.Okrenite ga koristiti kao reflektor za rasvjetu ciljane zone, kao što su prilazni putevi i parking.Otporni na vodu IP68 : Visoka vodootpornost pruža zaštitu od korozije i štetnih tvari elemenata.Sinkronizacija s drugim modelima : svi modeli se mogu sinkronizirati, zajedno s jednim i istim imenom predloška.2 kompleta montaže projektant : U paketu dolaze 2 kompleta vijaka zagrade za jednostavnu instalaciju na određeno ugradbeni položaj.Rotacija za 360° : Jedinstveni dizajn za pričvršćivanje svjetionika moguće vidjeti svjetlo pod kutom od 360 stupnjeva, bez obzira na mjesto području.Najviše svijetle zbog svoje veličine : Unatoč kompaktnom dizajnu, ova lampa je odlična za svjetlo do tamno autocesta i neosvijetljen mjesta off-road vožnje.Neovisno upravljanje : Dvije boje upravlja dvije žice.Podesite osvjetljenje ovisno o tome, na koji žici podnosite prehrana.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima