2 paketa (e)Sklopivi Mala Košara Za Rublje Sklopivi Košara Za Rublje rotirajući košara za rublje Mala Košarica Zidni Koš Za Prljavu Odjeću i Torbu Za Pohranu rotirajući košara za rublje (bijela)

2 paketa (e)Sklopivi Mala Košara Za Rublje Sklopivi Košara Za Rublje rotirajući košara za rublje Mala Košarica Zidni Koš Za Prljavu

HRK 35.97

Dostupnost

[Kvaliteta i materijal] : Ova košara za rublje, izrađen je od poliestera mrežaste tkanine i žica, koja ne samo da prozračenom i diše, kako bi se spriječilo vlagu boravak odjeće, ali i izdržljiv i trajan. [Paket uključuje] : U kompletu se nalaze dvije košare za prljavo rublje, kao i zidne vješalice bez čavala.Možete ga koristiti u skladu s vašim potrebama. [Sklopivi dizajn] : Ova košara za odjeću ne samo da ima veliki kapacitet, ali se također može kombinirati i pohraniti, kada se ne koristi, tako da ne zauzima prostor. [Jednostavnost u korištenju] : Ovu korpu za prljavu odjeću lako je otvoriti, dodati ili zatvoriti.To je svjetlo na težini, veliki kapacitet i sklopivi, lako se prenosi i čuva, posebno pogodno za kuće, manja apartmana, sveučilišta. [veliki kapacitet] : približna veličina svake košare za rublje nakon što se odvija je 54*39*31 cm (21.25*15.35*12.2 inča), a može primiti od 8 do 10 ljetnih majica. "Značajke*Kako koristiti : 1. Obrišite zid čistom krpom 2. Ljepilo zidni držač na стену3. Koristite korpu za odjeću i koristite ga nakon 24 sata*Boja : siva ili bijela*Veličina : 21.25*15.35*12.2 inč,0,16 funti/75 g po jedinici.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima