homlux 5ft Obilaznice Sliding Barn Door Hardware Kit for Double Doors, Modernizirana Jedan single track, jednostavan za instalaciju i višekratnu upotrebu, Glatko sobu 1 3/8-1 3/4 Debljina vrata ploče, crna (vješalica I-oblika)

homlux 5ft Obilaznice Sliding Barn Door Hardware Kit for Double Doors, Modernizirana Jedan single track, jednostavan za instalaciju

HRK 224.97

Dostupnost

【Izdržljiv i čvrst】Komplet opreme klizna vrata staje zaobići Hom Lux je izrađen od visoko-ugljičnog čelika, izuzev огнеупорностью i антикоррозийностью.Nosivost gusjenice i remenica iznosi 350 funti, da je superioran u odnosu na većinu proizvoda na tržištu.Odlično za 1 3/8 - 1 3/4-debljina vrata ploči. 【Ušteda prostora】Da biste uštedjeli prostor, Hom Lux obilaznice double door hardware kit objesiti 2 vrata na jednu pjesmu. *IMAJTE na UMU, MOLIM-Molim vas, podsjetite se da, iako su vrata u potpunosti troši, između 2 vrata postoji preklapanje.Dakle, vaši paneli vrata bi trebao biti širi od otvaranja, inače valjci će naletjeti jedni o drugima, kada se jedna vrata slajdova, kao i na silu slajd druga vrata. 【Jednostavno sastaviti i rastaviti】 oprema za vrata staje s potrebnim montažnim priborom i korak po korak uputama na pakiranju, proces instalacije je znatno uštedjeti vaše vrijeme.Naši proizvodi se lako upućen, tako da je sva dodatna oprema u pakiranju su za višekratnu upotrebu, što može značajno uštedjeti svoje troškove. 【Upućivanje uključuje】Zaobići vrata prolio kit opreme(1 x 5 metara željeznicom, 4 x zidni odstojnik, 4 x zakrivljena vješalica, 4 x L-oblika anti-skok, 2 x vrata pluta, 2 x gumeni kraj, 2 x podna vodilica, 1 x imbus ključ) Sve ugradnju opreme u paketu, kao što možete vidjeti na fotografijama. *VRATA U KOMPLETU nije uključena u cijenu. 【100% garancija prodavca】Ako je vaš proizvod stigne u hrga, molimo vas, kontaktirajte nas na prvom mjestu.Mi ćemo poslati zamjenu besplatno za nestale/neispravnih dijelova.Naš profesionalni servis tim uvijek nastoji svim silama vas zadovoljiti.Vješalice su testirani na više od 130 000 role, ležaj visokog standarda, od drugih.kotur je napravljen od POM, dizajn ispušnog sustava, smanjuje buku klizanja, radi za vas glatko i tiho. 2 gume kraja u vrhu domaće vrata za tampon kada se klizna vrata.Poseban dizajn L-obliku противоскользящих obloge sprečava odvajanje vrata od gusjenica.Dizajn ispušnog sustava ne omogućava vrata snažno lupanje o metalni podupirači gusjenica.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima