Maska za piling stopala, Удаляющая омертвевшую kože i žuljeva - Učinite da vaše noge djeteta dobili glatku svilenkastu kožu, a Koristi se za uklanjanje mrtvih stanica kože nogu za suhe ispucale pete - Natural Treatment (Lavnder)

Maska za piling stopala, Удаляющая омертвевшую kože i žuljeva - Učinite da vaše noge djeteta dobili glatku svilenkastu kožu, a Koristi

HRK 38.97

Dostupnost

Maska za piling stopala : Nije rezervirajte jeftini krivotvorenja, koji ne ljuštiti noge.Naša kupelj od lavande maska za piling stopala pruža uklanjanje mrtvih stanica, suha, мозолистой kože, kako bi vašu kožu stopala mekan i nježan kao dijete, 1-2 tjedna!.ZDRAVO CARE : Prirodni biljni ekstrakti u potpunosti sigurna za sve tipove kože.Posavjetujte se s liječnikom; provjerite sastojke na prisutnost alergija, ne koristite otvorene čireve na nogama, molimo vas, provjerite kožni test prije uporabe, ako ste osjetljivi.Molimo izbjegavajte korištenje, ako imate rane na nogama.Tehničke karakteristike : 5 komada / 1 kutija Upute za korištenje : 1. Očistite noge i ostavite da se osuši . 2. Izvadite masku za stopala i cut zajedno na točkasta linija, kao što je navedeno.Stavite nogu u masku i pričvrstite ljepljivu traku da produži korak . 3. Nosite masku za lice oko 30-45 minuta kako bi sastojci впитались u kožu. 4. Skinite masku i oprati noge čistom vodom. 5. Mrtve stanice kože će početi da se ljuske od 5-7 dana nakon prve primjene.Ne brišite nasilno омертвевшую kožu s nogu, neka ona peels off na prirodan način. 6. Konačno, vaša stopala će biti meka i glatka, kao kod dječjih nogu.Pažnja : 1. Samo za vanjsku primjenu.2. Ne koristite ovaj proizvod, ako ste trudni ili dojite.3. Ne nanositi na ranu ili oštećenu kožu.4. Ako je koža nadražena osjeća, molim vas, prestanite koristiti proizvod.5. Čuvati izvan dohvata djece.6. Molimo vas, čuvajte ga na hladnom mjestu.7. Ako je vaš tip kože suha, pretpostavili smo da možete svaki dan namočenom u noge toplom vodom i da će unaprediti dobrobit svoje noge i da će ubrzati proces pilinga.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima