TJLSS Moderan Pametan Vodootporan Kanta za smeće Jednostavan Električni Kanta za smeće s poklopcem 10L Indukcijski Kanta za smeće, idealan za Kuće, kuhinje, ureda Kanta za smeće za spavaće sobe (boja : B)

TJLSS Moderan Pametan Vodootporan Kanta za smeće Jednostavan Električni Kanta za smeće s poklopcem 10L Indukcijski Kanta za smeće,

HRK 2355.57

Dostupnost

Preporučujemo vam da koristite ovaj kanta za smeće u uredima, kupaonice, spavaće sobe i tako Dalje Snažan kuhinja kanta za smeće.Uključite svoju inteligentan život za 360 stupnjeva s više načina (val istraživanja/коленное istraživanja/vibracija i udara), da biste otvorili poklopac.Držite zrak svježim i učinite dom više zdrav.Ovaj kanta za smeće ima moderan, elegantan dizajn koji izgleda odlično u kuhinji ili u uredu i upotpunjuje svaki dekor.Veličina proizvoda : 12,4 cm(D) x 7,8 cm(Š)×13,5 inča(U).Identitet cijev glave cijev odmah povezali sa dizajnom, snaga zakrenuti prema gore kada je glava cijev, i sila okrenula dalje kada je glava cijev položen prije, nema potrebe ručno iscijediti tipku za isključivanje.Preporučujemo vam da koristite ovaj kanta za smeće u uredima, kupaonice, spavaće sobe i tako Dalje Snažan kuhinja kanta za smeće.Uključite svoju inteligentan život za 360 stupnjeva s više načina (val istraživanja/коленное istraživanja/vibracija i udara), da biste otvorili poklopac.Držite zrak svježim i učinite dom više zdrav.Ovaj kanta za smeće ima moderan, elegantan dizajn koji izgleda odlično u kuhinji ili u uredu i upotpunjuje svaki dekor.Veličina proizvoda : 12,4 cm(D) x 7,8 cm(Š)×13,5 inča(U).Identitet cijev glave cijev odmah povezali sa dizajnom, snaga zakrenuti prema gore kada je glava cijev, i sila okrenula dalje kada je glava cijev položen prije, nema potrebe ručno iscijediti tipku za isključivanje.Smeće zaista elegantno i lijepo.Tanak i kompaktan kante za smeće može se koristiti u uskim ugla, a mrtvi kutovi - učinkovito.Materijal : ABS+PP+гальванизированный sheet Product kapacitet : 10 L /2.6 gallonscope primjene : ured žive soba, spavaća soba, kuhinja, etc.Paket uključuje : 1*smeće cannote : 1. Molimo vas da potvrdite veličinu i boju prije kupnje.2. Slike proizvoda nema druge predmete, osim kante za gorivo.3. Veličina se mjeri ručno.To može biti pogrešno, to je u redu, obratite se na stvarnoj veličini, hvala.5. Zbog razlike rasvjete i zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike, molimo za razumijevanje.6. Ako naiđete na bilo kakve probleme s našim proizvodima, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila.7. Hvala na posjeti naše priče, pritisnite za ulazak u naš dućan, postoji više proizvoda na izbor.Napomene : 1. Molim vas, dopustite 1-3 cm odstupanje mjerenja zbog ručnog mjerenja.2. Zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima