Ručnik za Kosu od Mikrovlakana za Kovrčavu Kosu raznobojnim turbans za Vlažne Kose Sušenje Ručnika Brzo Suhi Ručnik Za Kosu Papir za pakiranje, za Žene 26 Cm 10 Cm sa Sivim Повязками (siva)

Ručnik za Kosu od Mikrovlakana za Kovrčavu Kosu raznobojnim turbans za Vlažne Kose Sušenje Ručnika Brzo Suhi Ručnik Za Kosu Papir

HRK 38.97

Dostupnost

【????????????????????????????????????????????????】:Nakon kupanja скрутите u maramicu, kao običan ručnik, provucite petlje na zakopčane, za pričvrstiti ih na licu mjesta.Prema slici, postoje dva načina kako ga koristiti : naprijed ili natrag. 【????????????????????????????????】:Ručnik za kosu u super-mekom krpom i dobro upijanje vode, to može skratiti vrijeme sušenja i bolje zaštititi kosu. 【????????????????】 : Veličina ručnika za kosu od mikrovlakana od 26 inča * 10 centimetara, ima siva, roza, plava, ljubičasta, različite boje mogu biti izabrani u skladu s vašim željama. 【???????????????????????? ???????? ???????? ????????????????】:Možete pohraniti kosu dok šminkanje, ili možete koristiti ručnik da upije vlagu nakon pranja kose, a zatim koristiti sušilo za kosu, kako bi ih osušite, da može bolje zaštititi kosu. 【????????????????????????????】 : Mi ćemo pružiti kvalitetnu uslugu klijentima, ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas i na vrijeme.Nakon kupanja скрутите u maramicu, kao običan ručnik, provucite petlje na zakopčane, da biste zaključali ih na licu mjesta.Prema slici, postoje dva načina kako ga koristiti : naprijed ili natrag.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima