Cenipar Hand Exercise and Stress Relief Lopte for Adults Anksioznost and Children with ADHD or Autism, Gel Iscijediti Lopte Kits 3pack (žuta,ljubičasta,plava)

Cenipar Hand Exercise and Stress Relief Lopte for Adults Anksioznost and Children with ADHD or Autism, Gel Iscijediti Lopte Kits

HRK 26.97

Dostupnost

:) POGODAN ZA SVE GRUPE : 3 pakiranje mini-lopte za ublažavanje stresa uključuju tri boje za djecu i odrasle, može se osloboditi stresa kod odraslih, umirujuće senzorne igračke za djecu, otpustiti stres, tjeskoba, bijes ili koristiti, usredotočiti se i vratiti na zadatak pri ruci. :) KORISTITE BEZ OGRANIČENJA : tri lopte-to je upravo ono što vam je potrebno, jer možete staviti jedan u automobilu, na poslu i kod kuće. :) UČINKOVIT PRITISAK RESET : trenutno radni tlak ljudi raste, a zabrinutost je u porastu.Naše kuglice za ublažavanje stresa.Naše kuglice za stres Nude im je vesela i opuštajući način smanjiti stres, poboljšati koncentraciju i jačanje mišića ruku. :) DA je ON UKLJUČUJE : 3-pack stress relief lopte (Žuto-blag,Ljubičasta-srednji,Plava-solidan). :) ZAŠTO odabrati NAS : Mi ćemo se strogo provoditi projekt kontrole kvalitete, koji će omogućiti našim korisnicima da kupuju s povjerenjem i koristiti sa zadovoljstvom.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima