LANDUA Neto bakar утолщенная zidni zasun Vrata Bakrena kvaka Vila vrata vijak za Zaključavanje Vrata kvaka Mala kvaka (boja : B)

LANDUA Neto bakar утолщенная zidni zasun Vrata Bakrena kvaka Vila vrata vijak za Zaključavanje Vrata kvaka Mala kvaka (boja : B)

HRK 323.04

Dostupnost

Jednostavan dizajn omogućuje otključavanje deblokiranje brzo i lako.Zaštitite svoj dom i imovinu.Idealno za zaključavanje različitih vrata, prozora, manjih ormara i sl. Zamijenjen, jaka i izdržljiva.Može se koristiti za poboljšanje sigurnosti vrata, vrata i prozora.Jednostavan dizajn omogućuje otključavanje deblokiranje brzo i lako .Zaštitite svoj dom i imovinu.Idealno za zaključavanje različitih vrata, prozora, manjih ormara i sl. Zamijenjen, jaka i izdržljiva.Može se koristiti za poboljšanje sigurnosti vrata, vrata i prozora.veličina : kao što je prikazano Materijal : bakar Napomene : 1. Prodaju se samo osnovne namirnice, a ostali proizvodi su dizajnirani samo za ukras, a ne za prodaju.2. Zbog razlike svjetla i ekrana u boji elementa može se malo razlikovati od slike.3. Zbog ručnog mjerenja veličina može biti u krivu na 1-2 vidi Podsjećamo : Nakon primitka pakiranje, molimo vas da pažljivo provjerite ambalažu i robu.Ako primljene robe u kvaru ili imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na e-mail, kako bi se riješio ovaj problem.Mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku!Paket uključuje : 1 * Vrata-zaključavanje zbog ručnog mjerenja veličina može biti u krivu na 1-2 vidi


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima