Torbica za mobilni telefon HAIJUN za Sony Xperia 10 Krokodilske Tekstura i Sjaj u Prahu Horizontalni Kožna Flip Torbica s Pretincima za kartice i držačem(ružičasto-crvena) (Boja : narančasta)

Torbica za mobilni telefon HAIJUN za Sony Xperia 10 Krokodilske Tekstura i Sjaj u Prahu Horizontalni Kožna Flip Torbica s Pretincima

HRK 29.70

Dostupnost

Potpuno nov i visoke kvalitete.torbica čuva vaš telefon sigurno i zaštićeno je u stilu.kućište pruža jednostavan pristup svim gumbima, kontrolama i portovima.Punite, bez skidanja torbica.Za Sony Xperia 10 Krokodil Tekstura i Sjaj u Prahu Horizontalni Kožna Flip Torbica s Pretincima za kartice i držačem(Ružičasto-crvena).Dobar slučaj za чехла1. Jednostavan, praktičan, jednostavan za nošenje. 2. On je adekvatno štiti uređaj od običnih ogrebotina, prljavštine, kidanje i habanje. 3. Dizajn držača čini horizontalni prikaz više zgodan. 4. Je izrađen od visoko-kvalitetne PU + TPU, izdržljiva i trajna. 5. Jednostavno pristupiti svim priključcima i gumbima, bez skidanja presvlake. 6. Krokodilske tekstura i sjaj u prahu daju vašem telefonu i svjež izgled.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima