Dizajn branika za iPhone 12 Mini Case Clear, Aeska Heavy Duty Military Grade Kap Protection otpornim na Ogrebotine Ne Желтеющий šok-dokaz Zaštitna Torbica za telefon iPhone Cover za 12 Mini 5.4 (crna)

Dizajn branika za iPhone 12 Mini Case Clear, Aeska Heavy Duty Military Grade Kap Protection otpornim na Ogrebotine Ne Желтеющий šok-dokaz

HRK 26.43

Dostupnost

☺ Teški šok-dokaz sigurnosni Savršeno kompatibilan za i Phone 12 mini 5.4" (2020).Ne odgovara za i Phone 12 / i Phone 12 Pro / i Phone Pro 12 max. ☺ Kombinacija амортизирующего mekog TPU Рамного branika za sve oko četiri ugla, i tvrdi PC bistra poleđina + interni hard plastike.Solidna otpornost na ogrebotine s praktičnim držanje daje vašem i Phone 12 mini 5.4" dodatnu zaštitu od udaraca, padova i ogrebotina. ☺ Zaštitna torbica branik također pruža odličnu zaštitu fotoaparata s optimizam usne, kako biste izbjegli ogrebotine boravak na hrapavim površinama.Prednji podignuta usna pruža dodatnu zaštitu za ekran vašeg telefona. ☺ Pristup svim tipkama, rupama, priključcima i njegovih tipki.Ne utječe na kameru, dodir i puniti.Ant-otisak prsta i zaštita od ogrebotina na stražnjoj strani prozirne PC, dobar torbica za vaš i Phone 12 mini. ☺ Pojačava ranjive ugla i dodaje dodatni bočni zgrabi za bolju kontrolu vašeg telefona.Glatke i ugodan osjećaj, koji ne samo da štiti vaš telefon, ali i čini više moderan i atraktivan.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima