SHICCF Nehrđajućeg čelika sa Dvostrukim stijenkama Vakuum Hrane kontejner-multi-layer usamljena toplinska Izolacija Hrane kontejner Za skladištenje Medij Držite na toplom (u boji : C)

SHICCF Nehrđajućeg čelika sa Dvostrukim stijenkama Vakuum Hrane kontejner-multi-layer usamljena toplinska Izolacija Hrane kontejner

HRK 44.97

Dostupnost

♥Super za radne večere/piknik. ♥ Klasični stil : To je jednostavan za korištenje, sigurna i stabilna.To sprečava pad dva sloja dizajna.napravite ručak-boks ljepše. ♥ Lijepa atmosfera : Unutar i izvan kutije izrađene od полировальной tehnologije, koja je lijepa u čarapu, lako se čisti i. ♥sigurno je fiksna, kako bi se spriječilo выворачивание hrane; to je jednostavan i praktičan pribor za domaće. ♥Штабелированная dizajn, slobodno kreveta u kutije za ručak 1, 2 ili 3 sloja za jednostavnu pohranu različitih količina food.Name : Izdvojeni ručak box Capacity box Capacity : 1900 MLSize : 14*23cm Material : 304 nehrđajućeg steelstainless čelika, koji je otporan na kiseline i lužine, jaka otpornost na koroziju, sigurna i zdrava, i durable Please potpuno poravnajte spirale, a zatim skrenite spiralu, kako joj je bilo lakše odvrnuti ili zategnuti.Visoko kvalitetni materijal od nehrđajućeg čelika, zdravlje, sigurnost i zaštita okoliša.Širok spektar upotrebe, pogodno za piknik na otvorenom, škole, ureda, veliki kapacitet da zadovolji dnevne potrebe.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima