XYAM Gold 3D Nail Stickers Dragon Phoenixs Transfer Stickers for Nails Self Adhensive Slider Naljepnice Ukrašavanje Noktiju(01)

XYAM Gold 3D Nail Stickers Dragon Phoenixs Transfer Stickers for Nails Self Adhensive Slider Naljepnice Ukrašavanje Noktiju(01)

HRK 6.54

Dostupnost

100% potpuno novi i visoke kvalitete,mješavina različitih dizajna,boja zlata, različitih dizajna.Materijal : Papir, Uzorak : Zlatno Brončani Zmaj i Feniks, Boja : zlato, Veličina : 7,7 cm * 9 vidi Način primjene : 1. Nanesite osnovni sloj i pričekajte da se potpuno osuši. 2. Odaberite osnovnu boju koja vam se sviđa, i nanesite ga na nokte, a zatim pričekajte da se osuši na 90%. 3. S pincetom pažljivo uklonite generira naljepnicu, postavite ga na nokat i pritisnite. 4. Nanesite gornji sloj za savršen učinak.Pogodan je za korištenje preko laka za nokte, UV-gel-lakova, akrilnih i sl. Ako imate bilo kakvih pitanja nakon primitka paketa, ne ustručavajte se kontaktirati sa mnom , ja sam odlučiti , i budite sigurni da je 100% nakon prodaje.Tehničke karakteristike : Veličina : 7.7 cm * 9cm Color : GoldМатериал : Paper Item Tip : Naljepnice i Decals Quantity : 1 Pc Pattern : Gold Bronzing Dragon and Phoenixs Package Content : 1 List Nail StickerКак koristiti : 1. Nanesite osnovni sloj i pričekajte da se potpuno osuši.2. Odaberite osnovnu boju koja vam se sviđa, i nanesite ga na nokte, a zatim pričekajte da se osuši na 90%. 3. Pomoću pincete, za nježno uklanjanje generira naljepnicu, postavite ga na nokat i pritisnite ga.4. Nanesite gornji sloj za savršen učinak.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima