POSEBNA Sklopivi Boca za Vodu Zatvoreni Ventil za BPA Besplatno Silikonska Sklopivi Boca za Vodu za Teretane Kamp Sport Laka Prometna Bočica Čvrsta 20 unci (tamno zelena + siva 2. verzija)

POSEBNA Sklopivi Boca za Vodu Zatvoreni Ventil za BPA Besplatno Silikonska Sklopivi Boca za Vodu za Teretane Kamp Sport Laka Prometna

HRK 59.97

Dostupnost

Mi obično ispadne naše neopravdano velike boce s vodom u naše torbe i ništa ne razmišljamo o tome. 1) Da ga izvadite, dodajte malu nutritivnu soda i napunite bocu sa toplom vodom. 1 * Boca s vodom ;.Izdržljiv mraz -, toplinu.Savršen odabir za putnike koji često imaju vremena za letove.Ergonomski konkavno-konveksna dizajn, lako shvatili.Higijenski poklopac nosa štiti od prljavštine i bakterija.Široka kapa usta olakšava čišćenje. ❤To je siguran i higijenski, jer on koristi dodatak tekućem silikonsku bocu i nutritivne plastični poklopac,djeca se također mogu koristiti ga s povjerenjem.Čak i ako ste ga stavili u ruksak ili računalnu torbu, on neće curiti.Čak i ako ga stisnuti ili gurati, on će čvrsto zapečaćena.Sklopivi boca za vodu je dizajniran tako da stane u vaš džep, torbicu, ruksak ili torbu. 1 * Pakiranje kutija.Preklopite : 7*7*5 pogledajte pakiranje Veličina : 8*8*7 pogledajte Trajanje : 3 godine ili više.Putovanja/Na otvorenom : Za sportske aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje,biciklizam,trčanje, lagan i sklopivi dizajn omogućuje vježbanje na otvorenom, bez potrebe osloboditi mjesto za njega u ruksaku za uobičajene boce s vodom.Veličina proizvoda : Veličina : 22 cm telo boce, 2,5 cm poklopac boce, 7 cm, promjer šalice.To znači da prolazi više mjesta i stavlja u uži prostor, nego bilo koja druga boca. 100% zatvorena konstrukcija za sprečavanje dosadnih izlijevanja.Boja : zelena/Siva/Ruža crvena/Plava.Sklopivi za putovanja, šetnje i kampiranje.Težina : 135 godine Materijal : PP,prehrambenoj silikagel.Za razliku od tvrdih boce s vodom, koje su ispunjene s vrućim zrakom, kad su prazne, oni se sabiru i mogu biti otvoreni, složeni ili сплющены i skriveni. 【Hladna i postojanost】Ovaj proizvod ima odlične термостойкостью i podnosi temperaturu od -50 do 200°C. 【Jednostavan i praktičan】Prijenosni silikonska boca volumena 20 ml(600 ml) predstavlja sklopivi tip.Mnogi ljudi su uvijek u pokretu, što povećava potrebu za više prenosiv i jednostavan stvarima. 2) Dajte mu sjediti 2 sata i više;.Povoljno piti vodu ili dodati kockice leda i krišku limuna. ❤Kada prvi put koristite preporučuje se potopiti u кипятке na 10 minuta za temeljito čišćenje.❤Ne preporučujemo ga koristiti u tekućinama iznad 158°F (70°C), kako bi se izbjeglo vruće ruke.Odvija se : 7*7*24.On čak može stati u džep svojih hlača.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima