12-дюймовое oštrica Granton Edge, Nož za rezanje puretina, losos, pršut, meso. Certificirani NSF, njemački čelik, najbolji nož za rezanje velikog vrućeg i cijeloj turskoj. Kunem se Svjetlom i visočanstvo.

12-дюймовое oštrica Granton Edge, Nož za rezanje puretina, losos, pršut, meso. Certificirani NSF, njemački čelik, najbolji nož za

HRK 104.97

Dostupnost

12-inčni rezni nož Granton Edge sa sigurno zaobljenim vrhom.Daje duge ravne rub kako bi se povećala rezanje površine, грантонную rub kako bi se spriječilo zaglavljivanje ножу.Высокоуглеродистое oštrica od nehrđajućeg čelika.konusni izoštravanje za širim jaz; led закален za održavanje oštrine.Blade штампованный od холоднокатаной čelika.Rubnjak bez valjka za upotrebu samo oštrica i jednostavnost izoštravanje.NSF je odobrio.Bez hrđe i mrlja.Idealan za kućnu ili poslovnu upotrebu, kao poklon.Preporučuje se ručno pranje.doživotno jamstvo za nedostatke proizvođača, vješto se u Portugalu.Od 1980 godine. Vjerujte проверенному iskustvu Light n Mighty, kao što su to činili i tisuće ljudi prije vas!.Tvrtka Light n Mighty, koja se bavi razvojem i proizvodnjom noževa vrhunske kvalitete i opreme za noževa, je pravi američki pionir u ovom području s više od 40 godina odlično iskustvo.Sada je vaše vrijeme se osloniti na stručne i učiniti najviše praktičan dodatak vašoj kuhinji.Poboljšajte svoj kulinarski doživljaj, jednu po jednu odličnu ножу za put!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima