ZHOUJIE Višenamjenski Ispod Sudopera Organizator, 2 Nivoa Ispod Sudopera Pukovnije Organizator Police, Ispod Sudopera za Pohranu Kompatibilan s kupaonicom i kuhinjom (Boja : tamnocrvena)

ZHOUJIE Višenamjenski Ispod Sudopera Organizator, 2 Nivoa Ispod Sudopera Pukovnije Organizator Police, Ispod Sudopera za Pohranu

HRK 144.27

Dostupnost

1. Višenamjenski ispod sudopera Organizatori i skladištenje - moderan i jednostavan dizajn u skandinavskom stilu, dobro se slaže s većinom kućnih stilova.2-x razini ormar za pohranu pogodan za kupaonice ili kuhinje, možete ga koristiti i za mnoge druge prostora oko kuće ili ureda. 2. Premium - Kade za kupaonice izrađene su od kvalitetne ABS plastike materijala, 4 jezgrene cijevi uzimaju распылительную boje i zadebljanje kovanog ugljičnog čelika, dobro sprječavanje hrđe i snažnu nosivosti. 3. Organizator ormar za kupatilo može pohraniti većina toaletne potrepštine, pruža više mogućnosti za pohranu vašeg doma.Ajmo organizirati i organizirati cijeli svoj dom. 4. Lako održavanje - samo obrišite vlažnom krpom očistiti policu, držite ga na suhom i ne uranjajte u vodu.Ispod sudopera za kupaonicu koristi šuplje dizajn, koji ima dobar ispusni učinak i sprječava plijesni. 5. Ušteda prostora-on je dovoljno mali da stane ispod sudopera, i ne zauzima previše prostora, ali je dovoljno velik za smještaj različite stvari.Nikada više ne brinite o tome, da sve prestane raditi.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima