Kutija za pohranu Splitter tablete drobilice tableta prateće opreme za točno doziranje za tablete vitamina za kretanje (zelene boje)

Kutija za pohranu Splitter tablete drobilice tableta prateće opreme za točno doziranje za tablete vitamina za kretanje (zelene boje)

HRK 24.27

Dostupnost

【TRAJNOST】Drobilice za tablete je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, siguran i ekološki čiste, čvrste i dugotrajne.Možete ga koristiti za pakiranje tableta, pogodan za pohranu pilule i tablete, a također se lako nositi sa sobom pri izlasku na ulicu. 【JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA】Ovaj rezač za tablete može srušiti vaše tablete i pilule u prahu za lako gutanje.To je jednostavan i lagan za korištenje, možete samljeti tablete prašak za svega nekoliko minuta. 【DODATNU BOJU】možete uzeti lijek na otvorenom, a zatim koristiti helikopter lijekova za rotaciju i višestrukog pritiska, da jednostavno samljeti fini prah.Možete koristiti 3 drobilice tableta, dvije boje nisu obavezni, možete odabrati u skladu sa vašim željama. 【LAKO NOSITI SA sobom】Ovaj medicinski rezač ima malu težinu, male veličine i jednostavan za korištenje.Zato ga možete nositi sa sobom u takvim slučajevima, kao što je putovanje, rad, sastanke, susrete i tako dalje, I on može biti zgodan staviti u torbu ili džep. 【PRIMJENA】Ovaj višenamjenski rezač za tablete pogodan ne samo za starije ljude i djecu, koje je teško progutati, ali i za mačke i pse, koji uzimaju pola tablete.On je vrlo lagan za korištenje.Ovaj višenamjenski rezač za tablete, kompaktan dizajn, jednostavno ga je nositi sa sobom tijekom putovanja, rada, sastanaka, posjeta i drugih slučajeva, vi jednostavno možete ih staviti u torbu ili džep, on ne odgovara samo za starije ljude i djecu, koje je teško progutati, to je također pogodan za mačke i pse, domaćin pola tablete.tablete, što je vrlo povoljno.Lik : 【TRAJNOST】Drobilice tableta je napravljena od visoko kvalitetnih materijala, siguran i ekološki čiste, čvrste i dugotrajne.Možete ga koristiti za pakiranje tableta, pogodan za pohranu pilule i tablete, a također se lako nositi sa sobom pri izlasku na ulicu. 【JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA】Ovaj rezač za tablete može srušiti vaše tablete i pilule u prahu za lako gutanje.To je jednostavan i lagan za korištenje, možete samljeti tablete prašak za svega nekoliko minuta. 【DODATNU BOJU】možete uzeti lijek na otvorenom, a zatim koristiti helikopter lijekova za rotaciju i višestrukog pritiska, da jednostavno samljeti fini prah.Možete koristiti 3 drobilice tableta, dvije boje nisu obavezni, možete odabrati u skladu sa vašim željama. 【LAKO NOSITI SA sobom】Ovaj medicinski rezač ima malu težinu, male veličine i jednostavan za korištenje.Zato ga možete nositi sa sobom u takvim slučajevima, kao što je putovanje, rad, sastanke, susrete i tako dalje, I on može biti zgodan staviti u torbu ili džep. 【PRIMJENA】Ovaj višenamjenski rezač za tablete pogodan ne samo za starije ljude i djecu, koje je teško progutati, ali i za mačke i pse, koji uzimaju pola tablete.On je vrlo lagan za korištenje.Parametri : Stanje : 100% potpuno novi Tip proizvoda : Drobilice za tablete Materijal : ABS+ oštrica od nehrđajućeg čelika Upućivanje popis : 3 x Kutija za tablete.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima