Karlash Salon Spa Premium Cuticle Oil Vanilla - Liječenje suhe ispucale i nategnuti kožicu. Obogaćena vitaminom E postupak. Hraniti i hidratizirati nokte. 0,5 grama (4 komada)

Karlash Salon Spa Premium Cuticle Oil Vanilla - Liječenje suhe ispucale i nategnuti kožicu. Obogaćena vitaminom E postupak. Hraniti

HRK 47.97

Dostupnost

Ulje za kožicu Karlash Premium izrađen je od visokokvalitetnih sastojaka.Naši proizvodi se koriste u najluksuzniji salone za uljepšavanje.Lavanda ulje za kožicu njeguje, umiruje i vlaži kosu, a također stimulira kožu.Naše ulje za kožicu шелковисто glatka i ima jednostavan, uravnotežen, slatki miris.Ulje za kožicu Karlash izrađen je s vitaminom E. It djeluje kao antioksidans, pomaže zaštititi nokte od slobodnih radikala.Vitamin E u hrani kosu i učvršćuje nokte.Izbjegavajte unakrsne kontaminacije.Naše ulje za kožicu dolazi sa staklenom kapaljkom za doziranje ulja.To je više higijenski nego uživati četkom.Ulje za nokte ne treba nanositi četkom (ili lopaticom), koji je dotaknuo kožu.Ove metode mogu dovesti do ulazak bakterija u proizvodu i izazvati zagađenje koje može napraviti proizvode nesigurni za korištenje.Proizvedeno u SAD-u.Naša ulja za kožicu proizvedene u malim serijama, što jamči najvišu kvalitetu, svježinu i učinkovitost.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima