SuperATV Spare Tire Carrier for 2020+ Kawasaki Teryx KRX 1000 | Pogodan za 37 guma | Pričvrstiti na stražnjem kućištu automobila | Izrađen je od čeličnih cijevi plastificiran | Nije potrebno bušenje ili zavarivanje!

SuperATV Spare Tire Carrier for 2020+ Kawasaki Teryx KRX 1000 | Pogodan za 37 guma | Pričvrstiti na stražnjem kućištu automobila

HRK 31.80

Dostupnost

✔️【Odgovara】2020+ Kawasaki Teryx KRX 1000 Pogodan do 37" gume. 【Pripremite se za najgore】Planirajte unaprijed i budite spremni na sve.Počnite sa dodavanjem medija rezervnih guma Super ATV na svoj Kawasaki Teryx KRX 1000. On pruža super izdržljiv i udoban mjesto za pohranu rezervnih dijelova, dok ste na putu, tako da, u jednom nasukao se s перегоревшей bus, odete u prošlost. 【Snagu, dostojan KRX】 je Izrađen od 1-3/4" čeličnih cijevi, koje primaju plastificiranje za duge trajnosti.To plastificiranje i bori se protiv hrđe uzrokovane vlagom i vlažnosti.A budući da naše сверхпрочные stezaljke sigurno drže svoju gumu na mjestu, nikada nećete morati brinuti o tome da se lako kretati na teškom terenu. 【Instalacija】 UTV spare tire prijevoznik ne zahtijeva bušenje ili zavarivanje.Predložak vijka : 4/156 Kotačima dugmad : M12x1.5. 【Dizajn】se Pričvršćuje na stražnji dio automobila pomoću сверхпрочных stezaljke.Montira se na stražnjem kućištu vašeg automobila uz pomoć сверхпрочных stezaljke.Postavite gumu gore i u stranu.Izrađen je od 1-3/4" čeličnih cijevi plastificiran.Pogodan je za 37-inčni gume.Predložak vijka : 4/156. Kante za dugmad : M12x1.5. Jednostavan za instalaciju—ne zahtijeva se bušenje ili zavarivanje.Dolazi sa svim potrebnim sadržajima.Kada utrke kroz pustinju u svom omiljenom side-by-side, nema načina za predvidjeti ili kontrolirati ono što se može dogoditi.Ipak, sve što možete učiniti je unaprijed planirati i biti spreman na sve.Počnite sa dodavanjem medija rezervnih guma Super ATV na svoj Kawasaki Teryx KRX 1000. On pruža super izdržljiv i udoban mjesto za pohranu rezervnih dijelova, dok ste na putu, tako da, u jednom nasukao se s перегоревшей bus, odete u prošlost.Kao što samo vi sami uvjerite se u udobnost i snagu ovog medija, da nikad nije ni sanjao da će ga snimati.Zato smo se pobrinuli da je on bio izdržljiv.Ovaj držač rezervne kotače napravljen s 1-3/4" čelične cijevi koji dobiva plastificiranje za dugu trajnost.To plastificiranje i bori se protiv hrđe uzrokovane vlagom i vlažnosti.Kada je u pitanju instalacija, nema ništa lakše nego staviti ovaj držač rezervne gume na vašem KRX 1000. Jednostavno pričvrstite ga na stražnjem kućištu s isporučene opreme i сверхпрочных stezaljke, i sve je spremno za klizanje.Vaš rezervni kotač će se mijenjati podizanjem i uklonjen s ceste, ostavljajući slobodan kao pogled sa stražnje strane, tako i spremište za pohranu stvari.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima