2 KOMADA Svilenkasta Nadkoljenice Val Kape za muškarce, Doo Krpe Компрессионная Kapa za 360, 540, 720 Valovi, Idealni Pokloni za Božić (crna)

2 KOMADA Svilenkasta Nadkoljenice Val Kape za muškarce, Doo Krpe Компрессионная Kapa za 360, 540, 720 Valovi, Idealni Pokloni za

HRK 32.97

Dostupnost

【KEEPING WAVES】 - Prozračna cool satin tkanina premium klase pomaže maksimalno ZADRŽATI VLAŽNOST kose, ne dodaje dodatnu toplinu.Dizajniran za valova 360, 540, 720.Ostaje cijelu noć i nije previše zbijeno, varira čak i velika glava.NE PRAVI PRODAVAČI.Glatka kao svila, jastučnice. 【LIFESAVER ZA WOLFING ILI SLEEPING】 - Zadržavanje valova, kada DODATE DOUBLE stisnuti na vrhu vašeg du-rag.Široka guma neće ostaviti traga na čelo, kao kod uobičajenih valova шапочек.Čvrsta, elastična i lako, ne spada, ČISTI I NE BLIJEDI!Može se koristiti tijekom mirovanja za ubrzanje procesa stvaranja valova. 【ZAŠTO odabrati NAS】 - mi Smo postavili više od 10 puta, budite sigurni da je pogodan za gotovo sve veličine glave 19,5-23,5 cm (49-58 cm).Većina hrane će biti slobodan ili оторвутся nakon 2-3 puta u odnosu na korištenje.Trošak naše val kape skuplji od drugih i da će trajati godinama. 【SAVRŠEN POKLON】 - To je najbolje NOĆNE KAPE ZA muškarce ili dječake starije od 12 godina na Dan rođenja/ Jubilej/ Valentinovo/ očev Dan/ Dan zahvalnosti/ Božić/ Novu godinu.Jednostavno kupite ga!. 【100% ZADOVOLJSTVO】 - 2 kom. dome kape, kao što je prikazano na prvoj slici (dobro upakiran, idealni su kao poklon).Ako niste 100% zadovoljni, molimo vas, javite nam, a mi garantiramo da će sve ispravno : puni povrat novca ili besplatna zamjena, ovisno o tome što želite.Dobiti durag za besplatan rizik odmah!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima