Vijci Okvir registarske pločice, Vijci Okvir Registarske pločice 4kom Univerzalni Navoj Vijaka Okvir Registarske pločice Vijke Za motocikl(crna)

Vijci Okvir registarske pločice, Vijci Okvir Registarske pločice 4kom Univerzalni Navoj Vijaka Okvir Registarske pločice Vijke Za

HRK 261.90

Dostupnost

[Ukrasiti motocikl] - Jednostavan i klasičan izgled, privlači pažnju na cesti.To će učiniti vaš automobil razlikuje od drugih motocikala. [Ukrasiti motocikl] - Jednostavan i klasičan izgled, privlači pažnju na cesti.To će učiniti vaš automobil razlikuje od drugih motocikala. [Ukrasiti motocikl] - Jednostavan i klasičan izgled, privlači pažnju na cesti.To će učiniti vaš automobil razlikuje od drugih motocikala. [Ukrasiti motocikl] - Jednostavan i klasičan izgled, privlači pažnju na cesti.To će učiniti vaš automobil razlikuje od drugih motocikala. [Ukrasiti motocikl] - Jednostavan i klasičan izgled, privlači pažnju na cesti.To će učiniti vaš automobil razlikuje od drugih motocikala. [Ukrasiti motocikl] - Jednostavan i klasičan izgled, privlači pažnju na cesti.To će učiniti vaš automobil razlikuje od drugih motocikala. [Primjenjivost] - 100% potpuno novi i kvalitetan.Vijci okvir registarske pločice pogodne za motocikle i neke automobile i kamione, ali ne za sve automobile i kamione. [Standardna specifikacija] - Profesionalna proizvodnja, sa visokom preciznošću i pouzdanošću.Naše vijke okvir registarske pločice odgovaraju strogim standardima kontrole kvalitete, pouzdani u korištenju. [Rigorozne testove kvaliteta] - Svi proizvodi testirani su na temelju visokog standarda kvalitete prije izlaska na tržište.Mi smo sigurni u naš proizvod, molimo vas, kupujte s povjerenjem. [Jednostavnost instalacije] - Izravna i odlična zamjena starog i slomljen, te vijke okvir registarske pločice jednostavan za instalaciju.Nema potrebe za dodatnom podešavanju, koji je pogodan za korištenje, naš pomorski brod s šuplje razlog vrijedan vaše kupnje.Značajke : 100% potpuno novi i kvalitetan vijci Te okvir registarske pločice jednostavan za instalaciju.To će učiniti vaš automobil razlikuje od drugih automobila.Jednostavan i klasičan izgled, privlači pažnju na cesti.Pogodan za motocikle i neke automobile i kamione, ali ne za sve automobile i kamione автомобилейспецификация : Naziv : Vijci okvir registarske pločice Boja : crna ,srebrna, zlatna ,plava,crvena(opcionalno) Broj : 4 Težina : Cca.48g/1.7 oz Popis paketa : 4 x Vijci okvir registarske pločice.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima